Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Vereség a rangadón - Országos Serdülő

Ami sikerült az ifiknek, ezúttal sajnos nem sikerült a serdülő csapatnak. A fordulót megelőzően a második helyezett Győr érkezett hozzánk és egy esetleges győzelemmel megelőzhettük volna őket, de mindenki tudta, hogy ez nem lesz egy egyszerű menet. 

 

Az első negyed végén 0-2 állt az eredményjelzőn, pedig a helyzeteink megvoltak, ám előbb büntetőből, majd emberelőnyből is betalált a Győr. A második negyedet nagyon jól kezdték Köllő Attila tanítványai. Fiser Tamás előbb akcióból lőtt gyönyörű gólt, majd emberelőnyből is betalált, így 2 perc után kiegyenlítettünk. Sajnos ugyanakkor a negyed legvégén a Győr is betalált kétszer így maradt a 2 gólos különbség a félidőre. 

 

A harmadik negyed inkább szólt az állóképességről, sok hibával játszott mindkét csapat és egy győri akciógól kivételével más találat nem esett. A negyedik negyedre viszont, mintha egy teljesen új YBL csapat jött volna ki. Két perc alatt szereztünk három lefordulás gólt, Előbb Somogyváry Kristóf, majd kétszer Kósa Donát révén, és egy perccel később Windisch Kornél dudaszó pillanatában szerzett vezetést jelentő gólt. 6-5 volt már ide 3 perccel a vége előtt. Sajnos ugyanakkor az utolsó egy perc megint a vendégeké volt és megfordították a mérkőzést. 

 

Köllő Attila:Hatalmas csalódás az eredmény számunkra, azonban csak magunkat okolhatjuk a vereségért. Az első három negyedben kettő gólt lőttünk, közben a lefordulásainkból adódó helyzetekben sokszor a kaput sem találtuk el. Az utolsó negyedben öt percig jól vízilabdáztunk, át is vettük a vezetést, de két számunkra szerencsétlen szituáció után mégis sikerült elveszítenünk a meccset.

Tanulságból van bőven, a bajnokságnak nincs vége, ki kell javítanunk ezt a kudarcot!

Hajrá YBL!”

 

Jövő héten Nagykanizsára látogatnak a fiúk. 

Nagykanizsa-YBL 14:00 Nagykanizsai uszoda

 

Serdülő Országos Bajnokság A2 - Középszakasz 5. forduló

YBL WPC - GYVSE Uni-Győr: 6-7

(0-2 / 2-2 / 0-1 / 4-2)

Ybl: Fiser, Kósa 2-2 ; Windisch, Somogyváry 1-1

 

2024-04-08Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: