Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Harc nélkül vesztettünk - Országos Gyermek

Pozitív előjelekkel érkezett gyerek csapatunk ma a Komjádiba. A múlt héten Máltán megrendezett húsvéti tornán kétszer is sikerült legyőzni a mai ellenfelünket, ugyanakkor a bajnokságban az előkelőbb harmadik helyen állt a Győr, de egy győzelemmel utolérhettük volna őket. 

 

Katasztrofálisan kezdődött a mérkőzés. Az első két negyedben nem tudtunk gólt lőni. A harmadik negyed közepén, Horváth Milos akció góljával szereztük első találatunkat, de ekkor már 0-5 állt az eredményjelzőn. A negyedik negyedre 2-6-al fordultunk, és bár a negyedet megnyertük, a különbség nem sokat változott 4-7-es vereséget szenvedtünk. 

 

Sziklai Tamás: “Mélyen tudásunk alatt vízilabdáztunk, két és fél negyedig kellett várni az első gólunkra. Semmi dinamika nem volt a játékunkban, támadásaink értékelhetetlen voltak és a harciasság is nagyon hiányzott. Egyedül védekezésünk volt a helyén a 7 kapott góllal, bár ha azt csináljuk amit megbeszéltünk, lehetett volna ez kevesebb is. Ennél sokkal jobbak vagyunk és jobbnak is kell lennünk, hogy sikerrel vegyük az akadályokat.

Hajrá YBL!”

 

Gyermek Országos Bajnokság A2 - Középszakasz 5. forduló

YBL WPC-GYVSE Uni-Győr: 4-7

(0-2 / 0-2 / 2-2 / 2-1)

YBL: Horváth M. 2 ; Bartos, Uhlmann 1-1

 

Jövő héten Nagykanizsára látogatnak a fiúk. 

 

Nagykanizsa-YBL 15:30 Nagykanizsai uszoda

 

2024-04-08Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: