Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Bronzérmes a Budapest Serdülő csapatunk!

YBL WPC I. - Genesys OSC-Újbuda11: 17-4

Gólszerzők: Szaplonczay 3; Mikes, Fiser, Nagy, Lapis, Szentandrási 2-2; Kósa, Somogyváry, Windisch, Szebeni 1-1

Kapus: Fiser 75%   Maráz 25%

 

A Budapest Serdülő Bajnokság rájátszásának utolsó fordulóját játszották tegnap a III. kerületi TVE uszodában. Köllő Attila csapatának pedig nem más tétje volt a mérkőzésnek, mint a bronzérem megszerzése. A mérkőzés előtt a többi mérkőzés eredményének köszönhetően biztos volt, hogy az YBL WPC I. - OSC II. mérkőzés győztesének akasztanak érmet a nyakába. 

 

A két csapat még nem találkozott a szezonban, ugyanakkor rögtön a mérkőzés elején egyértelművé tették Szaplonczay Balázsék, hogy miért szálltak medencébe. Az OSC, bár megszerezte a vezetést, Mikes duplája mellett, Szaplonczay, Kósa és Somogyváry is betalált így 5-1-es YBL vezetés állt a táblán az első negyedet követően. 

 

A második negyedben pedig ott folytatták a fiúk, ahol az előzőben abbahagyták, csak ezúttal a védekezés is tökéletesen összeállt. Négy lőtt gólunkra egyet sem kaptunk, így a félidőre 9-1-es előnnyel mentünk. 

 

A második félidőben a magabiztos vezetés tudatában sem vett vissza csapatunk és végig megfelelő hozzáállással, és játékkal megtisztelve az ellenfelet végül 17-4-es győzelmet arattunk, ami egyben érmet is jelentett csapatunk számára. 

 

Gratulálunk Serdülő Fiú csapatunknak, akik egész évben meggyőző teljesítménnyel rukkoltak elő és teljesen megérdemeltem szereztek bronzérmet

 

Köllő Attila: “Felszabadult és egyben meggyőző játékkal szereztük meg a bronzérmet, melyre az egész bajnokságban mutatott játékunkkal teljes mértékben rászolgáltunk. Gratulálok a csapatnak!

Hajrá YBL!

 

Kósa Donát a legtöbb GÓLPASSZt adta a teljes bajnokságot figyelembe véve, Fiser Ákos pedig a második legtöbb védést mutatta be a szezonban. 

 

A bronzérmet szerző csapat névsora: 

Bittsánszky Dömötör, Fiser Ákos, Fiser Tamás, Kósa Donát, Lapis Ernő, Ludas Ábel, Maráz Ádám, Matula Botond, Mikes Balázs, Nagy Mátyás, Sántha Máté, Somogyváry Kristóf, Sükösd Miksa, Szaplonczay Balázs, Szebeni Barnabás, Szentandrási-Szabó Levente, Szloszjár Iván, Vatay Nemere Zsombor, Windisch Kornél

Edző: Köllő Attila

 

2024-04-15Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: