Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás Rájátszás Felsőház 8.forduló

A rájátszás 8.fordulójában Országos csapataink a Győrt fogadták a Tve uszodában. Papírforma szerint alakultak a mérkőzések így mindhárom korosztályban itthon tartottuk a 3pontot.

 

Gyermek

Ybl Wpc - GYVSE-Uni Győr  20:1

gólok: Jánossa 4, Ludas 3, Szentandrási Szabó 3, Szebeni 2, Mógor 2, Uhlmann 2, Lakatos Petroff 1, Nagy 1, Szloszjár I 1, Rajna 1

statisztika

Dorogi Balázs értékelése:

"A meccs elejétől fogva koncentráltan, agilisan játszottunk, nagy önbizalommal, gratulálok a gyerekeknek. Ezt a határozottságot kellene megismételni a többi mérkőzésen is, talán ez a legfontosabb ahhoz, hogy a tudásunk szerint tudjunk játszani - ma ez történt. Dolgozunk tovább, a következő mérkőzés a bajnoki címről dönthet.

Hajrá Ybl!"

 

Serdülő

Ybl Wpc - GYVSE-Uni Győr  20:7

gólok: Závodszky Tóth 4, Gárdai 3, Farkas 2, Subasitz 2, Hoós 2, Szloszjár D 2, Szaplonczay 2, Kovács-Siklósi 1, Erős 1, Windisch 1

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Ma a szebbik arcát mutatta a csapat, lelkesen és határozottan játszott. A folytatásban ennél nehezebb meccsek jönnek, a körülmények dacára meg kell próbálnunk jól felkészülni rájuk.

Hajrá YBL!"

 

Ifi

Ybl Wpc - GYVSE-Uni Győr  16:8

gólok: Pongrácz 7, Csepeli 4, Butacu 3, Frányó 1, Szekeres 1

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Érződött, hogy a csapat valahol máshol volt fejben, ami valahol érthető az érettségi közeledtével.. Tulajdonképpen csak lejátszani akartuk ezt a mérkőzést amit többször nem tehetünk meg, nem fér bele.."

2023-04-25Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: