Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás 03.03.

Ha vasárnap akkor Országos bajnokság

Ceglédre látogattak országos csapataink, ahonnan 3meccs 2győzelem és 1vereséggel jöttünk haza.

 

Gyermek

Ceglédi Vse - Ybl Wpc  3:7

Statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Gratulálok csapatomnak! Azt a ceglédet tudtuk megverni akiktől ősszel 4el kaptunk ki. Az első két negyed nehezen indult de a második félidőben nagyon jól ment a zónánk és ebből tudtunk fordulni. Nagyon jó volt látni azokat a dolgokat amiket egész héten gyakoroltunk és azt az elszántságot ami kellett, hogy nyerni tudjunk. Ha így folytatjuk okozhatunk még meglepetést másoknak is. Hajrá Ybl!"

 

Serdülő

Ceglédi Vse - Ybl Wpc  14:12

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Egy jó csapattól kaptunk ki, mégis azt érzem, hogy ajándékba adtuk ma ellenfelünknek a pontokat. Sok gólt kaptunk, legalább 5 biztos helyzetet hagytunk ki. A harmadik negyed végére értük utol a hazaiakat, de ez sok energiánkba került és az utolsó negyedben már nem tudtunk újítani. Sok ígéretes megoldást láttam a fiúktól de nem állt össze egésszé a játékunk."

 

Ifi

Ceglédi Vse - Ybl Wpc  10:12

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Az egész csapatot dícséret illeti, a négy ifi játékos mellett a fáradt serdülő játékosaink is túl tudtak lépni az előző meccsen, és okos, türelmes játékkal hozták a meccset. Az első három negyedben fokozatosan léptünk el, kevés gólt kaptunk, jól játszottunk. Az utolsó negyedben már csak az előnyünket őriztük. Elismerésem a srácoknak, jól játszottak! Hajrá YBL!"

Kattints a képre

2019-03-03Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: