Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás 03.03.

Ha vasárnap akkor Országos bajnokság

Ceglédre látogattak országos csapataink, ahonnan 3meccs 2győzelem és 1vereséggel jöttünk haza.

 

Gyermek

Ceglédi Vse - Ybl Wpc  3:7

Statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Gratulálok csapatomnak! Azt a ceglédet tudtuk megverni akiktől ősszel 4el kaptunk ki. Az első két negyed nehezen indult de a második félidőben nagyon jól ment a zónánk és ebből tudtunk fordulni. Nagyon jó volt látni azokat a dolgokat amiket egész héten gyakoroltunk és azt az elszántságot ami kellett, hogy nyerni tudjunk. Ha így folytatjuk okozhatunk még meglepetést másoknak is. Hajrá Ybl!"

 

Serdülő

Ceglédi Vse - Ybl Wpc  14:12

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Egy jó csapattól kaptunk ki, mégis azt érzem, hogy ajándékba adtuk ma ellenfelünknek a pontokat. Sok gólt kaptunk, legalább 5 biztos helyzetet hagytunk ki. A harmadik negyed végére értük utol a hazaiakat, de ez sok energiánkba került és az utolsó negyedben már nem tudtunk újítani. Sok ígéretes megoldást láttam a fiúktól de nem állt össze egésszé a játékunk."

 

Ifi

Ceglédi Vse - Ybl Wpc  10:12

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Az egész csapatot dícséret illeti, a négy ifi játékos mellett a fáradt serdülő játékosaink is túl tudtak lépni az előző meccsen, és okos, türelmes játékkal hozták a meccset. Az első három negyedben fokozatosan léptünk el, kevés gólt kaptunk, jól játszottunk. Az utolsó negyedben már csak az előnyünket őriztük. Elismerésem a srácoknak, jól játszottak! Hajrá YBL!"

Kattints a képre

2019-03-03Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: