Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás 10.forduló

Vasárnap országos csapataink az idei év utolsó mérkőzésén a Polo Sc csapatait fogadták a Komjádi uszodában.

A bajnokság felénél gyermek csapatunk 9meccs 8győzelem 1vereséggel 2.helyen, serdülő csapatunk 9meccs 7győzelem 2vereséggel 2-3.helyen pontegyelőséggel és ifi csapatunk 9meccs 8győzelem 1vereséggel 2.helyen állnak.

Gyermek

Ybl Wpc - Polo sc  20:4

statisztika

Dorogi Balázs értékelése:

"A tegnapi csalódás után felszabadult játékot kértem a srácoktól, ez többnyire sikerült. Mindenki kapott lehetőséget a bizonyításra, illetve a nagy arányú eredmény ellenére bizonyos jatekelemeket is lehetett gyakorolni. Az alapszakasz eddigi teljesítményével osszessegeben elégedett vagyok, a 9 mérkőzés alatt  egyszer találtunk legyőzőre. Dolgozunk tovább keményen, biztos vagyok benne, ha ezt a minőségű  edzésmunkát tudjuk folytatni, boldogan zarhatjuk majd az évet."

 

Serdülő 

Ybl Wpc - Polo Sc  32:2

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Sok játékosomban még a szombati mérkőzés volt így jót tett nekünk egy tét nélküli sima meccs. Nem irányíthattam a srácokat mert a Kecskemét ellen egy mérkőzéses eltiltásomat töltöttem de nem is igazán kellett. Amit előzőleg kértem azt betartva játszottak. Büszke vagyok a játékosaimra ebben a félévben nyújtott teljesítményükre. Kár a 6elejtett pontért de a visszavágókon javíthatunk."

 

Ifi

Ybl Wpc - Polo Sc  18:4

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Az első két negyedben még valamennyire sikerült koncentrálnunk, ez utána teljesen eltünt.Ezt komikus és szomorú jelenetek tucatjai követték, de szerencsére ez a meccs is véget ért négy negyed után.A második helyen zárjuk az első kört a bajnokságban, ez nagyon dícséretes teljesítmény, és önbizalmat kell merítenünk belőle.

Hajrá YBL!"

2020-12-14Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: