Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Debrecenbe látogat férfi csapatunk

A 20. forduló kezdődik szombaton a felbőtt másodosztályban. Felnőtt csapatunk Debrecenbe látogat, ahol a címvédő DVSE-Master Good csapata ellen száll vízbe Sziklai Tamás együttese. 

 

Továbbra is őrült csata zajlik a férfi vízilabda Ob1/b-s bajnokságban a bajnoki címért, valamint a dobogós helyekért. Férfi csapatunk két héttel ezelőtt hazai pályán döntetlent ért el az éllovas VIWA OSC ellen, amely mérkőzésből rengeteget tanultak a srácok. A mérkőzést megelőzően a hatodik helyen állunk, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszva a velünk azonos pontszámmal, de jobb egymás ellenivel rendelkező pécsi együttes mögött. Apropó Pécs, jövő hétvégén épp a baranya megyei együttessel. A holnapi ellenfelünk pedig a negyedik helyen áll, egy ponttal lemaradva a már dobogós Ceglédi VSE-től. 

 

Két héttel ezelőtt mieink a már említett VIWA elleni döntetlennel, míg a civis városiak a Neptun ellen játszottak Budapesten. Magabiztos 11-7-es győzelemmel hangoltak. 

 

Debrecenből hiányozni fog Rózsa Bence, valamint csapatkapitányuk, Macsi Patrik, akinek hiánya komoly fejtörést okozhat Kádár Kálmán vezetőedzőnek. Tőlünk a szintén eltiltását töltő Hertzka Olivér, valamint Vértes Dániel hiányzik. 

 

A tavalyi szezonban, szintén a hetedik és a huszadik fordulóban találkozott a két együttes, előbb Debrecenben 12-8-as, majd hazai pályán szenvedtünk 9-4-es vereséget. Idén ugyanakkor a Komjádiban, 12-9-re már mi győztünk Kibédi 3, valamint Cséplő és Hertzka 2-2 góljával. 

 

Vezetőedzőnk Sziklai Tamás az alábbiakat mondta mérkőzés előtt: “ Nem tett nem jót a húsvéti szünet, ráadásul foghíjasan is érkezünk Debrecenbe. 1 pontot szereztünk az elmúlt 3 mérkőzésen, itt az ideje megfordítani a dolgok állását. A támadó játékunk rendben van, itt az ideje, hogy a védekezés is összeálljon.”

 

Centerünk, Böröczky Bence pedig a következőket: “Sorsdöntő meccs lesz, sok szurkoló, pokoli hangulat jellemző a debreceni uszira. Vannak hiányzóink de győzni megyünk.”

 

A szombaton 11:00-kor rajtoló mérkőzés két játékvezetője ifj. Kenéz György valamint Rózsavölgyi Dániel lesz.  

2024-04-05Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: