Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

HaBaWaBa plus U13 2019 Lignano

Véget ért a HaBaWaBa Plus U13 nemzetközi torna ahová 2007es csaptunkkal regisztráltunk és az 55csapatos tornán a 30.helyen sikerült végezniük Bencze András csapatának.

A csoportmérkőzések után, csoport harmadikként a Silver csoportban folytatta csapatunk a tornát ahol sajnos csak a Dunaújvárost sikerült legyőzniük. Így a Silver csoportban a 14.helyen zártak.

Csoportmeccsek:

YBL WPC - KESI 8-10
YBL WPC - GKPW-59 12-5

YBL WPC - LRN Perugia 5-12
YBL WPC - Verona 10-7

YBL WPC - Parma 9-7
YBL WPC - Douai 10-9

 

Silver csoport rájátszás:

Ybl Wpc - Etruria Empoli 7-9

Ybl Wpc - Ile De France 5-8

Ybl Wpc - Parma 6-10

Ybl Wpc - Dunaujvaros 20-1

 

Bencze András értékelése:

"A Habawaba Plus U-13-as korosztalyban a 2007-esekkel neveztünk, hogy a jövő évi bajnokságra szokjuk a támadó időt, a 4-es labdát és több új dolgot élesben gyakorolhassunk a srácokkal. Az 55 csapatbol a 30. helyen végeztünk. Az eredménnyel nem foglalkoztunk, hiszen a tanulás lebegett célként, illetve a sok játéklehetőség. Felemésztette az erőnket a fizikálisan erősebb csapatok elleni birkózás, de gyors és ötletes játékunkkal rengeteg helyzetett alakítottunk ki így is, melyeknek nagy részük még kihasználatlanul maradt. Védekezésben egy új taktikát gyakoroltunk a fiúkkal, és kijelenthető, fogékonyak rá de még lesz munka vele. Összességében szuper és tanulságos heten vagyunk túl, büszke lehet mindenki ezekre a fiúkra!"

Edzők:

Bencze András, Köllő Attila 

Csapatunk:

Csillagh András, Török Vince, Kerényi Csanád, Orbán Bence, Vatay-Nemere Zsombor, Vashegyi Bálint, Kósa Donát, Kósa Zsombor, Jánossa Bence, Stribik Sudár, Szaplonczay Balázs, Matula Botond, Kovács Artúr

2019-07-02Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: