Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Budapest Gyermek 2007 Rájátszás 2.forduló

Szombaton 2007es korosztályunk csapatai is vízbe ugrottak; I-es csapatunk készer is míg II-es csapatunknak az Osc elleni mérkőzést elhalasztották

 

1.csoport

1.mérkőzés:

Kesi - Ybl Wpc I  7:11

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Nehéz mérkőzést vártunk, bebizonyosodott, hogy nincs könnyű meccs a felsőházban. Az egész találkozó folyamán rendben volt a védekezésünk, a támadásainkban pedig csak az elrontott utolsó passzok árnyalták az összképet. Jó csapat a Kecskemét, értékes győzelmet arattunk.

Hajrá YBL!"

 

2.mérkőzés:

Ftc-Telekom - Ybl Wpc I  10:8

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Nagy csata folyt a medencében, nem játszottunk alárendelt szerepet fizikálisan erősebb ellenfelünkkel szemben. Hiányérzetem az emberhátrányos védekezésünkkel szemben van, kaptunk két-három elkerülhető gólt. Elégedett vagyok a hozzáállásunkkal, benne volt a meccsben a pontszerzésünk, ellenfelünk jóval nagyobb és pontosabb lövései döntöttek.

Hajrá YBL!"

 

2. csoport

1.meccs:

Ceglédi Vse - Ybl Wpc II  9:7

statisztika

Bencze András értékelése:

"Nem kezdtünk jól, rövid idő alatt több gólos hátrányba kerültünk. Rendezve sorainkat, elhitték a gyerekek mire is képesek valójában, és 1-4-ről 5-4-re megfordították az eredményt. Igyekeztem folyamatosan frissíteni a csapatot, ennek ellenére, főleg az utolsó negyedben, több egyéni hiba becsúszott a védekezésünkben, amit ezen a szinten góllal büntetnek. Kiemelkedő kapusteljesítmény, egységes védekezés, és ötletes támadás jellemzte játékunkat. Nagyot küzdöttek a fiúk, sokat hozzátett a mai meccs a fejlődésükhöz.  Készülünk a következő fordulóra!"

2021-03-11Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: