Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Továbbra is a hibátlan csoportgyőzelem a cél! - Budapest Gyerek III.

Továbbra is veretlen a Budapesti Markovits Kálmán Gyermek III. Fiú Bajnokságának a középházában a Kibédi Botond vezette csapatunk. Vasárnap Vácon volt jelenése a 2011-eseknek, előbb a forduló rangadóján az ASI-Vasas ellen, késő délután pedig a gödöllői MATE ellen. 

 

A forduló rangadójával kezdtük a szombatot, ugyanis a második helyezett ASI-Vasas ellen ugrottunk vízbe. Már az első negyedben sikerült háromgólos előnyt kialakítani, sőt a másodikban még egy góllal növelni a különbséget. A 8 lőtt gól (6 az első negyedben) remekül mutatja, hogy milyen jó iramot diktáltak a srácok. A második félidő már szorosabbra sikeredett, a biztos előny tudatában szépen kontrollálták a fiúk a mérkőzést, amibe még az is belefért, hogy a harmadik negyedet egy góllal elveszítsük. A negyedik negyedre visszaállt a közte négy, így 12-8-ra nyertünk. 

 

Ezután pedig a negyedik helyezett gödöllői MATE elleni meccs következett. Fontos volt, hogy a fiúk a megfelelő hőfokon tudjanak maradni, ami sikerült is, így magabiztosan sikerült legyőzni a MATE-t. Már az első félidő végén nyolc góllal vezettünk, és szinte tökéletes védekezéssel és támadójátékkal rukkoltunk elő, a másodikban pedig tovább növeltük előnyünket és 19-6-os győzelmet arattunk. 

 

A két győzelem azt jelenti, hogy a hetedik és a nyolcadik meccsüket is megnyerték és hibátlan mutatóval vezetik a középház második csoportját Kibédi Botiék. 

 

ASI-Vasas - YBL WPC I. : 8-12

Gól: Selmeczi-Zsuppányi 5; Bozzay 4; Kozma, Németh, Kovács-Siklósi 1-1

Kibédi Botond: “A mérkőzés előtt tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, hiszen jól ismer minket a Vasas csapata. Ezért a srácoktól az volt a kérésem, hogy a találkozó elejétől kezdve diktáljuk mi az iramot. Ez nem is volt másképp, végig vezetve és kontroll alatt tartottuk a találkozót, annak ellenére, hogy a mai bírói felfogás, nem a mi játékunknak kedvezett (15-14 volt a kiállítási arány…)! Azt gondolom, hogy az idei év legjobb teljesítményét nyújtották a fiúk, egy igazi férfias küzdelem volt a Vasas csapatával szemben, akiknek innen is szeretnék gratulálni, hiszen nagyon nagyot küzdöttek! Nagy örömmel tölt el, hogy ebben az évben 3-szor is felül tudtunk kerekedni az ASI-val szemben! Gratulálok a fiúknak!”

YBL WPC I. - MATE-GEAC-MSA : 19-6 

Gól: Selmeczi-Zsuppányi 8; Kovács-Siklósi, Kozma, Szentandrási-Szabó 2-2; Bozzay, Szörnyi, Németh, Muzsai, Bodnár 1-1

 Kibédi Botond: “Bár a két mérkőzés között ismételten nagyon sok idő telt el, de szerencsére át tudtuk menteni a jó formánkat! Ezt a találkozót is kellő hőfokon játszottuk végig, aminek köszönhetően nem is volt kérdés egy pillanatig sem, hogy melyik csapat jön ki győztesként a medencéből! A helyzetkihasználásunk illetve a passzok minősége nagyon sokat javult csapaton belül, de talán amiben a legnagyobbat fejlődtünk az fejben van meg. Sokkal gyorsabban gondolkodunk és különbséget tudunk tenni, hogy mikor kell a munkára vagy éppen az aktuális mérkőzésre koncentrálni, és mikor van meg a hülyéskedés helye a mindennapokban! Még két mérkőzés van hátra és továbbra is a célunk a veretlen csoport győzelem! Gratulálok a csapatnak, mindenki kivette kellőképpen a részét ebből a két győzelemből! “

2024-04-22Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: