Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Budapest Serdülő Alsóház - 5. forduló

FTC - YBL WPC II. : 13-3

Gólszerzők: Mógor 2, Matus 1

Kapus: Bóné 40%

 

A záró fordulót rendezték a Budapest Serdülő Bajnokság alsóházában is, ahol Sipőcz Balázs együttese a ferencváros csapatával mérkőzött meg. A zöld-fehér együttes az alsóház megnyeréséért, míg a mieink a csoport negyedik helyéért mentek. 

 

Az első félidőben remekül tartotta magát a csapatunk, és az első negyed végén 3-1-es hazai vezetés állt a táblán, részünkről Matus egyenlített a negyed közepén, majd a második negyedben óriási küzdelemre is kényszerítettük a népligeti csapatot, 4-2 állt az eredményjelzőn a félidőben. 

 

A második félidőre ugyanakkor megrázta magát az FTC és végül 13-3-ra nyerték meg a mérkőzést. 

 

Sipőcz Balázs: “A szezon utolsó mérkőzését megelőzően azt kértem a fiúktól, hogy adjanak ki magukból mindent, mutassák meg volt értelme nyár óta gyakorolni. Ez az első félidőben maximálisan sikerült is: 4-2-vel álltunk a nagyszünetben úgy, hogy több alkalommal is labdánk volt a döntetlenért. Bravúros volt a védekezésünk, 7 blokkal és remek kapusteljesítménnyel teljesen elbizonytalanítottuk a Ferencváros lövőit, ami nagy fegyvertény. A találkozó második felére azonban elfogytunk, leginkább fejben. Ebből pedig olyan alap fegyelmezetlenségek és taktikai hibák következtek, amit ellenfelünk minden alkalommal kíméletlenül megbüntetett. Így a végeredmény egy tisztes helytállás lett csupán. Az első félidei játékunk viszont az egész idény legjobbja volt, ehhez gratulálok a csapatomnak.

Hajrá YBL!”

 

Kósa Zsombornak, aki a GÓLKIRÁLY lett a bajnokságban pedig külön gratulálunk. 

 

Az YBL WPC II. csapata: 

Barna Soma, Bóné Dániel, Csillag Balázs, Csuka Barnabás, Hajas Bende, Herich Ádám, Honti Benedek Álmos, Jánossa Bence, Kalmár András Vilmos, Kósa Zsombor, Lakatos Petroff Dávid Borisz, Matus Bálint, Mógor Patrik, Nagy Viktor Ákos, Nemes Gergely István, Rákosi Balázs, Szabadka Dávid Barnabás, Szilágyi Örs Zsolt, Tresó Kristóf, Uhlmann Máté, Zóka-Ujhelyi Domonkos

 

Edző: Sipőcz Balázs

 

2024-04-15Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: