Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Jól kezdődött az idény a 2007es bajnokságban

Szombaton 2007es csapatainknak is elkezdődött a bajnoki idény. Az első fordulóban I.-es és II.-es csapatunk is 2-2 mérkőzést játszott, amiket meg is nyertek. Így 4 meccs 4győzelem mérleggel zárták az 1.fordulót.

 

B csoport

1.meccs: Uvse Hungest H. - Ybl Wpc I  7:8

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Izgalmas, nagy iramú mérkőzést játszottunk, nagy dícséret illeti a csapatot, hogy az utolsó másodpercig a győzelmet akarta. Nem kezdtük jól a meccset, ez főleg támadásaink befejezésénél mutatkozott meg. Kidolgoztuk a helyzeteket, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. Miután rendbe tettük ezt fejekben, elkezdtünk felzárkózni és elhittük, hogy megnyerhetjük ezt a mérkőzést. Az mindkét csapaton látszott, hogy nagyon hiányzott már a tétmeccs a srácoknak, élvezték a játékot. Az utolsó másodpercben szereztük a győztes gólunkat, de ezért sokat edzettek a fiúk, gratulálok nekik!

Hajrá YBL!"

2.meccs: Osc Újbuda 1 - Ybl Wpc I  7:15

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"A mérkőzés nagy részében a mi akaratunk érvényesült, jó volt a védekezésünk. Ebbe még az is belefért, hogy négy könnyen elkerülhető gólt kaptunk, ezt a következő meccseken nem engedhetjük meg magunknak. Jó volt látni a srácok önfeledt játékát a mérkőzés második felében, kidolgozott hekyzetekből szép gólokat szereztek. A mai két győzelem nagy eredmény számunkra, de még mindig csak az út elején járunk, alázatosan dolgoznunk kell tovább.

Hajrá YBL!"

 

C csoport:

1.meccs: Aquaworm - Ybl Wpc II  3:9

statisztika

Bencze András értékelése: 

"Magunknak tettük nehézzé az első félidőt, mert a gondosan kidolgozott helyzeteket nem lőttük be. Gyors és lendületes játékot produkáltunk, aminek meg is lett az eredménye, ellenfelünk elfáradt, és nem tudta tartani velünk a lépést. Öszességében a helyzetkihasználásunkon kell rövid időn belül javítani, a játék már alakul."

2.meccs: Ybl Wpc II - Iron Wp  31:0

statisztika

Bencze András értékelése:

"A megúszásokat és a labdaszerzéseket gyakorolható ezen a mérkőzésen"

2020-09-27Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: