Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Parázs mérkőzésen 1 gólos vereség - Férfi Ob1/b

 

Az OB1/B 24. fordulója következett szombat este felnőtt férfi csapatunk számára. Ez alkalommal az ASI csapatát fogadtuk hazai medencében, a Komjádiban. Bár a tabellán egyik csapat sem olyan célokért küzd már, amelyineket év elején kitűzött magának, az összecsapás mindenképp presztízs értékkel bírt. Ezt bizonyítja a szép számú szurkoló, aki kilátogatott az uszodába. Elképesztő parázs csata volt, 39 kiállítás, 5 cserés kiállítás és sárga, valamint piros lappal is tarkítva.

 

Sajnos ezúttal sem mondhatjuk, hogy jól kezdtük volna a mérkőzést. Öt perc elteltével már 5 góllal vezetett az ellenfél. 1:50-el a negyed vége előtt Fótos megúszás góljával szépítettünk ugyan, de a negyed utolsó másodperceiben büntetőből újra betalált az ASI, így 1-6 volt az eredmény egy negyedet követően. 

 

A második negyedre váltottunk a kapuban és védekezésben is, valamint jó pár fokozattal feljebb kapcsoltunk elől is. A negyed felére sikerült is felzárkóznunk 1 gólra, Baksa, Tóth, Cséplő és Hertzka góljával, már 6-5 volt a táblán, végül 5-8-al mentünk a félidőre. 

 

A harmadik negyedet ismét jobban kezdtük, előbb Kibédi talált be emberelőnyből, majd Hertzka értékesített egy büntetőt, 7-8. A rengeteg kiállítás közepette, a vendégek újabb gólt lőttek, majd Szám Tamás és Baksa újabb gólja már a régóta várt döntetlent jelentette. 9-9. Egy-egy gól még itt is ott is, 10-10-es döntetlennel, új mérkőzés kezdődött a negyedik negyedben. 

 

A felzárkózás ugyanakkor úgy tűnik minket fárasztott ki jobban, és a negyed derekára újra két góllal vezettek a vendégek. Az utolsó négy percben bár Baksa újabb góljával ismét csak egy gól volt a különbség, a hátralévő időben már nem sikerült betalálnunk, 12-11-re nyertek a vendégek. 

 

Gratulálunk az ASI csapatának!

 

YBL - ASI: 11-12

(1-6;4-2;5-2;1-2)

Gól: Baksa 3; Tóth, Hertzka 2-2; Fótos, Cséplő, Kibédi, Szám 1-1

Kapus: Csillagh 25% Vértes 57%

Sziklai Tamás: “Egy teljesen kaotikus mérkőzésen maradtunk alul szombaton. Sajnos ismét borzasztóan kezdődött számunka a találkozó, az első negyedek mostanában nem a barátaink és állandóan kapaszkodnunk kell vissza. Ezt most is megtettük, de mikor a mi javunkra kellett volna billenteni az eredményt,  már nem maradt rá energia. Nem voltunk igazán csapat és ez az egyik fő oka annak, hogy az elmúlt időszakban így alakulnak a meccsek számunkra. Van még egy fordulónk hátra az idei szezonból, ott nem lehet kérdés, hogy 3 ponttal kell befejeznünk a bajnokságot.

Hajrá YBL!”2024-05-15Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: