Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos utánpótlás Felsőház 2.forduló

A második forduló alkalmából az élen járó Miskolc csapatait fogadtuk a komjádi uszodában.

Gyermek és serdülő csapatunk győzedelmeskedett ám Ifi csapatunk nem tudta felvenni a versenyt a 4 Ob1-es játékossal kiálló miskolc ellen.

 

Gyermek:

Ybl Wpc - Miskolc  16:10

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Az utolsó negyed hurrá vízilabdájától eltekintve érvényesült az akaratunk a mérkőzésen. Köszönöm a csapatnak ezt az évet, sok szép győzelem van mögöttünk, és nagyon büszke vagyok rájuk a lelki tartásukért. Két hét pihenő után újult erővel folytatjuk, Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Hajrá YBL!"

 

Serdülő:

Ybl Wpc - Miskolc  9:8

statisztika

Kibédi Botond értékelése:

"Ismételten kiválóan kezdtük el a mérkőzést, hiszen az első két negyed után 6-1-et mutatott az eredményjelző. Ezt követően az ellenfél csapata egy másik védekezésre váltott, ami minket megzavart. Fegyelmezetlenül bele-bele lövöldöztünk, nem indultunk vissza időben, aminek köszönhetően folyamatosan lefordultak rólunk… Innentől kezdve végig fej-fej mellett haladt a két csapat, de a végén mi tudtunk higgadtabbak maradni, ennek köszönhetjük a győzelmünket! Elképesztően büszke vagyok a srácokra, hogy így tudtuk lezárni ezt az évet, két nagyszerű győzelemmel! Gratulálok a csapatomnak, ez férfi munka volt! 

Két hét pihenő után, még keményebben fogunk beleállni a munkába, azért, hogy elérjük a céljainkat! Boldog Karácsonyt! Egészségben, sikerekben gazdag boldog Új évet kívánok mindenkinek! 

 

Hajrá YBL!!"

 

Ifi

Ybl Wpc - Miskolc  7:15

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Tudtuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek ezen a mérkőzésen, nehéz felvenni a versenyt 3 Ob1-es játékossal. Mindemellett köszönöm és gratulálok a Miskolcnak mert egy percig sem vették félválról a mérkőzést. Sajnos a bravúrunk még várat magára. 

Köszönöm csapatomnak az idei év minden percét és a sok lemondást ami ezzel jár. Jön egy kis pihenő ahol rendet rakunk a fejekben, hogy a folytatást a 0-ról tudjuk kezdeni és megmutatni, hogy mi is ban bennünk. Kellemes ünnepeket kívánok!

Hajrá Ybl"

2021-12-19Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: