Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos utánpótlás Rájátszás 2.forduló

Pénteken a Mom sportban rendezték meg a rájátszás 2. egyben utolsó idei bajnoki mérkőzésünket. A Keleti csoport bajnokát fogadtuk ismét (Oázis Sc) akik ellen egy oda-visszavágó keretében derült ki, hogy ki nyeri az A2 bajnokságot és a kvalifikációban melyik csoportba is fog kerülni.

Az előző fordulóban Gyermek és Ifi csapatunk győzedelmeskedett, így összesítésben előnyt is szereztünk és a 2. fordulóban mindhárom korosztályban legyőztük ellenfelünket így összesítésben az

YBL WPC let az Országos Fiú A2 Bajnok!!

 

Gyermek:

Oázis Sc - Ybl Wpc  4:15

statisztika

Dorogi Balázs értékelése:

"Gratulalok a gyerekeknek! Az alapszakaszbeni vegjatek ha okozott is némi csalódást, a két rajatszas merkozesunkkel sikerült szépen zárni a szezont, ahol a keleti bajnokot összesítésben két mérkőzésen 35-10 arányban sikerült legyozni. Az A2-es bajnokság megnyerése remélem kellő önbizalmat és plusz motivációt ad majd a játékosoknak a következő szezonra, ahol egy alapos nyári felkeszules után egy bivalyerős osztályozó minibajnoksag vár ránk. Köszönöm az egész éves támogatást az egyesület és a szülők részéről, mindenkinek jó pihenést kívánok!"

 

Serdülő:

Oázis Sc - Ybl Wpc  7:8

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Az első mérkőzésen csúfos vereséget szenvedtünk így egy hetünk volt kijönni abból a mély gödörből ahol voltunk. Túlzott izgalommal kezdtük a mérkőzést ami az első negyedben a visszájára sült el de innen fel tudtunk állni és nagy akarattal meg sem álltunk a mérkőzés végéig. Nagy gratuláció csapatomnak ehhez a küzdéshez és akaráshoz amit mutattak és mindemellett az egész bajnoksághoz ahol az alapszakaszban 2.helyen zártunk! Büszke vagyok játékosaimra és köszönöm az egész éves munkát! Most pihenő jön és készülünk a kvalifikációra ;)

Hajrá Ybl!!"

 

Ifi:

Oázis Sc - Ybl Wpc  9:10

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"A döntő mérkőzéseken ritkán van szép játék és győzelem is, ezen a mérkőzésen is így volt. Mindkét csapat győzelemre játszott, mi kissé görcsösen, de elszántan és nagy akarattal,  a végét pedig mi bírtuk jobban, erőnlétben és fejben is, ez döntött. Katartikus élmény volt a csapatnak ez a győzelem, megdolgoztak érte, innentől előre tekintünk és felkészülünk becsülettel a kvalifikáció meccseire.

Köszönöm a játékosok és edzők egész szezonban nyújtott munkáját!

Hajrá YBL!"

2021-05-23Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: