Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos utánpótlás Felsőház 14.forduló

Vasárnap országos csapataink egy hosszú út után Békéscsabán szálltak vízbe bajnokságuk végéhez közelítve a 14.fordulóban. Mindhárom csapatunk hazahozta a 3pontot habár voltak érdekes dolgok a vízben.

 

Gyerek:

Swietelsky Békéscsaba - Ybl Wpc  10:16

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Reméltem, hogy a Miskolc elleni rémálom csak egyszeri alkalom volt, sajnos nem. Ma is dekoncentráltan kezdtük a mérkőzést, két negyeden keresztül semmi tudatosságot nem lehetett látni a játékunkban, szerencsére a kapusunk meccsben tartott minket. A harmadik negyedben többször is sikerült egymáshoz passzolnunk, ez eldöntötte a mérkőzést.

Hajrá YBL!"

 

Serdülő:

Swietelsky Békéscsaba - Ybl Wpc  13:14

statisztika

Kibédi Botond értékelése:

"lyen kaotikus mérkőzésen még pályafutásom során szerintem nem vettem részt. Ha leírnám, hogy mik voltak a hibák és a véleményemet a történésekről, akkor valószínűleg nem férne ki a honlap oldalára olyan hosszú lenne… Inkább csak annyit mondok, hogy meg van a 3 pont, ennek örüljünk! 

Hajrá YBL!!"

 

Ifi:

Swietelsky Békéscsaba - Ybl Wpc  7:13

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Az eredményünk mást tükröz de nagyon álmosan és lassúan játszottunk egész mérkőzésen. Az első negyedben hatalmas hibák miatt kaptunk gólokat és utána a szerencse sem velünk volt. Ezek ellenére is a harmadik negyedtől már kézben tartottuk a mérkőzést. Érződik már a bajnokság vége, holott még két mérkőzésünk van ahol ennél stabilabb védelemre lesz szükségünk. Így készülünk az utolsó hétvégénkre, hogy utána méltóképpen tudjuk búcsúztatni "kiöregedő" játékosaimat.

Hajrá Ybl!!"

2022-05-30Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: