Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos utánpótlás felsőház 12.forduló

Vasárnap, 7órai indulás, Go Miskolc

Vasárnap országos csapatink a 12.forduló alkalmából Miskolcon szálltak vízbe. Serdülő és gyermek csapatunknak nem sikerült a pontszerzés viszont Ifi csapatunk bravúrt ért el és legyőzte az eddig veretlen Miskolcot.

 

Gyermek:

PannErgy-Miskolc - Ybl Wpc  14:8

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Az első két negyed minösíthetetlenül gyenge teljesítménye eldöntötte a hazaiak javára a mérkőzést. Úgy nézett ki, hogy ellenfelünk sokkal jobban akarja a győzelmet, ez elfogadhatatlan a részemről, lesznek következményei a mai alázat nélküli játékunknak.

Hajrá YBL!"

 

Serdülő:

PannErgy-Miskolc - Ybl Wpc  10:9

statisztika

Kibédi Botond értékelése:

"Télen mi voltunk az egyedüli csapat, aki legyőzte a Miskolc csapatát, tudtuk, hogy ezért revansot szeretnének venni! Így is kezdődött a mérkőzés, hiszen 8-3 ra elmentek a hazaiak. Kicsit megilletődően játszottunk, elől sok helyzetet kihagytunk, ami megbosszulta önmagát. 2 negyed alatt 2 center akciógólt kaptunk, ami visszatérő probléma nálunk… A végén elképesztő nagyot küzdött a csapat és visszatudtunk zárkózni a ellenfelünkre. Sajnos a végén nem marad elég időnk a döntetlen megszerezésére. Tanulságos mérkőzés volt, egy biztos hogy büszke vagyok a csapatomra hiszen 7 nap alatt 4 mérkőzést játszottunk, és még így is volt bennünk annyi szufla, hogy megnehezítsük ellenfelünk dolgát. Idén még 4 mérkőzés van hátra, szeretném ha 12 pontot szereznének ezeken a meccseken. Most jön 2 hét ahol kellőképpen feltudunk készülni az utolsó nagy menetre! 

Hajrá YBL!!"

 

Ifi:

PannErgy-Miskolc - Ybl Wpc  10:12

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Gratulálok csapatomnak!!! Egy olyan miskolcot tudunk legyőzni akik eddig veretlenül álltak a tabella élén és 3 Ob1-es játékosuk is játszott. Innen is köszönöm a miskolcnak, hogy lehozták öket is és nem vettek minket félvállról. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést és egészen az utolsó másodpercig akartuk azt a 3pontot. Védekezésünk tökéletesen működött és elöl is pontosan tudtunk játszani. 

Kiváló játékot mutattak játékosaim, büszke vagyok rájuk!!!!

Hajrá Ybl!!"

2022-05-16Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: