Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás 9.forduló

Az alapszakaszbeli utolsó fordulót Tatabányán a Tatabányai Vse csapatai ellen játszottuk, sajnos sem serdülő sem ifi csapatunk nem tudott pontot/pontokat hazahozni így 9forduló után;

gyermek 9meccs 8győzelem 1vereség   2.hely

serdülő   9meccs 6győzelem 1döntetlen  2vereség  3.hely

ifi

 

Gyermek

Tatabányai Vse - Ybl Wpc 11:14

statisztika

Köllő Attila értékelése:

 

Serdülő

Tatabányai Vse - Ybl Wpc  10:4

statisztika

Kibédi Botond értékelése:

"Mérhetetlenül csalódott és szomorú vagyok… Elképesztő sok ziccert, lövést rontottunk a mai nap folyamán IS! Hiába kérek egy-két dolgot játékosaimtól, sokszor a saját fejük után mennek, ami természetesen rossz döntéssel jár. Sajnos hónapok óta ugyanazzal a problémával küzdünk… Hiába teremtjük meg a helyzeteket, ziccereket, fejben annyira gyengék vagyunk, hogy nagyon sok esetben még a kaput sem találjuk el… Így meccseket, rangadókat nem lehet megnyerni… Hiába van a parton nagy arcunk, és próbálunk felnőttesek lenni, sajnos ezt a vízben egyáltalán nem látom… Nincs meg bennünk a kellő vagányság, ami ehhez a sporthoz kell… Kemény egy hónap jön még, mert -6 ponttal megyünk be a felsőházba, ahol szintén nem lesznek könnyű ellenfelek. Ezen csak együtt fogunk túllendülni, ha alázatosan dolgozunk edzésen, akkor annak meglesz a gyümölcse! 

Hajrá YBL!!"

 

Ifi

Tatabányai Vse - Ybl Wpc  9:6

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Csalódott vagyok az eredményt illetően, főleg úgy, hogy bár az eredményen nem látszódott a védekezésünk jól működött. Elöl viszont hiába vannak meg a kiharcolt helyzeteink, vagy nem találjuk el a kaput vagy kapuscsemegét lövünk. Ezeket látva csak a fejekben vannak problémák... Így is a felsőházat sikerült klub szinten kiharcolnunk ehhez gratulálok viszont rendet kell rakni a fejekben. Dolgozunk tovább, Hajrá Ybl!"

2021-11-29Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: