Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás 11.17.

Vasárnap szokásosan Országos csapataink szálltak vízbe. Bajnokságuk 7.fordulójában a Dunakanyar fiataljai volt az ellenfél. Sajnos csak gyermek csaptunknak nem sikerült pontot szerezni de ez nem meglepő, ugyanis a tavalyi évben létszer is nagy arányú győzelmett arattak a 2004es bajnokságban. Serdülő és Ifi csaaptunk itthon tartotta a 3-3pontot.

 

Gyermek:

Ybl Wpc - Dunakanyar Waterpolo  4:9

Statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Eltekintve a 9kapott góltól, a védekezésünk jól működött. Viszont támadásban hiába vannak meg a helyzeteink egyszerűen nem tudjuk befejezni és gólokat lőni. Mondjuk eléggé nehéz úgy gyakorolni, hogy hetente egyszer van kompletten együtt a csapat.. Nem találják egymást játékosaim a pályán. Egyéni apró hibák tömkelege amiket igyekszünk hétről hétre csiszoni. Gratulálok a két 2006os játékosnak akik egyre jobban helytállnak az országos bajnokságban. Dolgozunk tovább."

 

Serdülő:

Ybl Wpc - Dunakanyar Waterpolo  16:15

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"A sportághoz nem értő nézők számára egy izgalmas, szórakoztató mérkőzésnek tűnhetett ez a mérkőzés. Nem az volt. A sok gól a fegyelmezetlen védekezésnek volt köszönhető, az izgalmakat pedig mi szolgáltattuk elképesztően hullámzó játékunkkal. Az utolsó negyedben négygólos vezetésünket adtuk le négy perc alatt, a végén kellett a szívünk is a győzelemhez."

 

Ifjúsági:

Ybl Wpc - Dunakanyar Waterpolo  12:10

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Nyugodtabb mérkőzésre számítottam, mint a serdülő volt, sajnos ez sem volt sima győzelem. Ezen a szinten gyermeteg gólokat kaptunk, sok egyéni hibával védekeztünk. Szerencsére volt három gólerős játékosunk, akik megnyerték a meccset. Fontos pontokat szereztünk, de a játékunkkal nem vagyok elégedett. Hajrá YBL!"

2018-11-18Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: