Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás 7.forduló

Vasárnap országos csapataink szintén a Nagykanizsa csapatait fogadták a komjádi uszodában, ahol mindhárom korosztáylban főlényes győzelmet arattak.

 

Gyermek

Ybl Wpc - Kanizsa Vse  20:3

statisztika

Dorogi Balázs értékelése:

"Nagy elánnal és jó mentalitással kezdtük a mérkőzést, amit a 6-0-ás első negyed jól tükröz. Itt azt gondolhatták páran csapatomból, hogy vége a mérkőzésnek, mivel a második negyedben pontatlanok lettünk, ziccerek sokasága maradt ki és egy halovány 1-1-es negyeddel fordulhattunk. A záró két negyedben ismét domináltunk, szoros emberfogásból jól fordultunk. Néhány játékos szeretném, ha rendezné a sorait fejben, mivel a következő Kecskemét elleni rangadón mindenki jó teljesítményére szükség lesz."

A mérkőzésről készült videó:

Ybl Wpc - Kvse gyerek

Serdülő:

Ybl Wpc - Kanizsa Vse  30:3

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Nagyon jól kezdtük a mérkőzést ez az első negyed 10-0-ján is látszott de utána már ki is engedtünk. Nehéz egy ilyen mérkőzésen végig jól játszani, ahol ellenfelünk tulajdonképpen alig támadott. A három gólból kettőért megharcoltak(5méteres) de az egy akciógólnak nem örülök, ugyanis a védelem és kapusom is belealudtak a védekezésbe. Csapatomnak gratulálok, főleg mert a 13 beírt játékosból 11-en lőttek gólt."

A mérkőzésről készült videó:

Ybl Wpc - Kvse serdülő

Ifi:

Ybl Wpc - Kanizsa Vse  23:3

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Jó hozzállással, kellő határozottsággal kezdtük a meccset, a védekezés rendben volt, támadásban akadtak pontatlan megoldások. A második negyedtől már könnyed, felszabadult játékot nyújtottunk sok szép megoldással. Elégedett vagyok a srácok teljesítményével.

Hajrá YBL!"

2020-11-15Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: