Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás 10.28

Vasárnap országos csapataink szálltak vízbe a Komjádi uszodában. Bajnokságuk 5.fordulójában a Kaposvár utánpótlásai volt az ellenfél, akik ellen nem sikerült itthon tartani egy pontot sem. 

 

Gyermek:

Ybl Wpc - Kaposvári Vk  4:5

Statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Gratulálok a Kaposvárnak akik nem feladva a mérkőzést tudtak fordítani. Nem tudom mi történt a második félidőben de egyszerűen hibát hibára halmoztunk és nem sikerült eltalálni a kaput sem. Az sem hatott ránk jól, hogy 3 meghatározó játékosunk nem tudott résztvenni a mérkőzésen."

 

Serdülő

Ybl Wpc - Kaposvári Vk  7:15

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Az első negyed katasztrófális volt, adtunk öt gól előnyt ellenfelünknek. Bátortalan, kevés mozgásos támadójátékunkat fegyelmezetlen védekezéssel támogattuk. A középső két negyed vállalható volt, feljavultunk minden téren, azonban nem tudtuk szorossá tenni a meccset. Sokat kell még gyakorolnunk, alap játékhelyzeteket magabiztosan megoldani."

 

Ifi

Ybl Wpc - Kaposvári Vk  6:15

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Az első két negyed után két góllal vezetett a Kaposvár, azonban a harmadikban kiütközött minden hiányosságunk, sorban kaptuk az elkerülhető gólokat, el is dőlt a meccs. Az előző mérkőzéshez képest jobban játszottunk, de négy negyeden keresztül még képtelenek vagyunk koncentráltan játszani.

Hajrá YBL!"

 

Következő forduló Székesfehérváron lesz 2hét múlva nov.11.-én

2018-10-28Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: