Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás 5.forduló

Országos csapataink az 5.forduló alkalmából a Vidám Vízilovak csapatait fogadták a Komjádi uszodában. 

 

Alapszakasz A2 Nyugati csoport:

Gyermek:

Ybl Wpc - Vidám Vízilovak  7:11

statisztika

Dr. Nagy Sándor értékelése:

"Mélységesen csalódott vagyok a mutatott játék miatt. Az akarat gyenge figyelmetlen játék minden körülmények között elfogadhatatlan. Országos szinten olyan elvi hibákat követünk el, ami jóval fiatalabb korosztályoknál sem járja. Tanulságos és fájdalmas lesz visszanézni a meccsről készült felvételt. Készülünk tovább és bízom a jobb folytatásban.

Hajrá YBL!"

 

Serdülő:

Ybl Wpc - Vidám Vízilovak  16:4

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"A csapat minden tagjának jár a nagy gratuláció, az egész mérkőzésen fegyelmezetten és nagy akarattal játszott. Élveztük a játékot, jó volt ezen a mérkőzésen edzőnek lenni.

Hajrá YBL!"

Veres Zoltán másodedző értékelése:

"Gratulálok a csapatnak! Az első félidőben eldöntöttük a 3pont sorsát, kimondottan gratulálok 2004es játékosaimnak akik ismét bizonyították rátermettségüket. A védekezés a helyén volt így a csapat is hozzásegítette Keszthelyi Tamást a 100%-os statisztikályához. Hajrá Ybl!

 

Ifi:

Ybl Wpc - Vidám Vízilovak  22:21 (10:10)

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"A négy negyed után 10:10 volt az eredmény, ami igazságosnak mondható mert hullámzó teljesítményt nyújtottak a csapatok. Voltak részei a meccsnek amikor ellenfelünk fölé tudtunk nőni, de utána rendre hullámvölgy következett. A maratoni ötméteres párbajt sikerült megnyernünk, aminek nagyon örültünk!

Hajrá YBL!"

2019-11-04Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: