Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás 05.05.

Vasárnap országos csapataink az Uvse II csapatait fogadták a bajnokság 23.fordulójában.

 

Gyermek:

Ybl Wpc - Uvse Hunges Hotels II  5:7

Statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Az eredmény tükrözi javulásunkat, az első fordulóban simagyőzelmet aratott ellenfelünk de most komolyan meg kellet közdeniük ezért, egy kis szerencsével a javunkra is eldőlhetett volna a mérkőzés. Sajnos egy párszor a srácok nem vették észre egymást és ezért hiusút meg a gólszerzésünk, ilyen van főleg amikor ők is érzik, hogy nyerhetünk és egyre inkább akarnak. Elismerésem csapatomnak mert egyre többször jönnek a jó eredmények és az edzésmunka is javuló tendenciát mutat. Hajrá Ybl!"

 

Serdülő:

Ybl Wpc - Uvse Hungest Hotels II  10:9

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Megint remek első három negyedet produkáltak a fiúk, fegyelmezett játékkal és Kovács Dávid gólerősségének köszönhetően 5góllal vezettünk. Okulva a múlt heti borzalmas utolsó negyedünkből, most sikerült megtartani az előnyünket, de megint látszódott, hogy nagyon elfáradtunk fejben a végére. Kellett már ez a győzelem a srácoknak!"

 

Ifi:

Ybl Wpc - Uvse Hungest Hotels II  9:17

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Sajnos nem volt kérdés a meccs végeredménye, csak felvillanásaink voltak. Elsősorban fegyelmezetlen védekezésünk az oka a sok kapott gólnak, kevés energiát fordítottunk erre. Hajrá Ybl!!"

2019-05-06Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: