Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás 03.31.

Vasárnap ismét országos csapataink szálltak vízbe, most Fehérvár ellen a bajnokság 19.fordulójában.

Veres irányította gyermek csapatnak sikerült revansot venniük, de Köllőéknek sics okuk búslakodni mert két negyedig megszorongatta serdülő csapatunk a 2.helyen álló Fehérvárat.

 

Gyermek:

Ybl Wpc - Fehérvár Vse  15:8

Statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Ismét gratulálok csapatomnak!! Egy összeszedett és végig koncentrált játékkal tudtunk revansot venni az őszi vereségért. Ha így tudunk a későbbiekben is játszani akkor biztosan lesznek még meglepetések."

 

Serdülő:

Ybl Wpc - Fehérvár Vse  8:14

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Ősszel nagyon sima meccsen kaptunk ki 15 góllal. Most két negyeden keresztül egyenrangú ellenfelek tudtunk lenni, három góllal vezetett ellenfelünk, nyílt volt a meccs. A harmadik negyedben visszaesett támadójátékunk, képtelenek voltunk gólt szerezni, és a védekezésünk nem tudta ezt ellensúlyozni. Az utolsó negyedet megnyertük, de ez már csak az eredmény kozmetikázására volt elég. Az akaratunkkal és küzdésünkkel elégedett vagyok, de játékban előre kell lépnünk."

 

Ifi:

Ybl Wpc - Fehérvár Vse  11:23

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Az első negyedben megnyerettük a meccset ellenfelünkkel, a fegyelmezetlen védekezés és pontatlan támadójáték eredményezte ezt. A mérkőzés további része már csak a tapasztalat szerzésről szólt serdülő játékosaink részére. Hajrá YBL!"

Kattints a képre

2019-03-31Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: