Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos utánpótlás 18.forduló

Utolsó alapszakaszbeli mérkőzésüket játszották le vasárnap Országos csapataink a Kesi ellen.

Gyermek csapatunknak nem sikerült a bravúr és vereségük után a 4.helyen zártak; Serdülő csapatunk mérkőzésén nem csak a második hely megszerzése de így az összesített jobb helyezés is múlt, de magabiztos játékkal győzedelmeskedtek így a 2.helyen zártak; Ifjúsági csapatunknak már az előző fordulóban eldőlt a 2.hely, így ők már csak a presztízs miatt is a győzelemre hajtottak, sikerrel.

Így Gyermek 4.-, Serdülő 2.-, Ifi 2.helyen zárta az alapszakaszbeli bajnokságot amivel kiharcoltuk magunknak a következő bajnoksági osztályzóba való részvételt.

A srácokra még vár egy rájátszás ahol a Keleti csoport összesített legjobbjai ellen lesz egy párharc.

 

Gyermek:

Kesi - Ybl Wpc  12:11

statisztika

Dorogi Balázs értékelése:

"Gratulálok mindkét csapatnak, igazi színvonalas rangadót játszottak. A szíve a helyén volt a gyerekeknek, viszont több hibával játszottunk mint ellenfelünk, néhány fontos meccs szituációból pechesen is jöttünk ki, ennek ellenére végig az az érzésem volt, hogy megfordítjuk a mérkőzést. A Fehérvár elleni nagy vereségből úgy érzem kilábaltunk, viszont még több határozottság kell ahhoz, hogy olyan teljesítményt nyújtsunk mint edzéseken. A rájátszásban szeretnénk bizonyítani és megnyerni az A2-es bajnokságot, amire minden lehetőség adott. Külön gratuláció az ifi és serdülő csapat győzelmeihez, amivel egyesületileg kiharcoltuk ezt a szép eredményt."

 

Serdülő:

Kesi - Ybl Wpc  7:10

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Hatalmas gratuláció csapatomnak; tudtuk, hogy nagy teher lesz a rajtunk és így is készültünk az elmúlt két hétben. A bajnokság kezdetekor kitűztünk egy célt amit a mai mérkőzésen akarattal, csapatmunkával és jó védekezéssel elértük. A 4.negyedben volt egy megingásunk ahol a Kesi 2megúszás gólt is tudott lőni, de hamar ki is lábaltunk belőle. Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire büszke vagyok a srácokra mert nagyon nagy eredményt értek el, egytől-egyig illetve csapatként. Tulajdonképpen mindenkit ki lehetne ma emelni mert a 2006osok egy vereség után újra bele tudtak állni egy rangadóba, a 2004-2005ösök igazi vezérei voltak a csapatnak, Fejes ismét önnmagára talált és folytathatnám..... Itt is gratulálnék kollégáimnak akikkel együtt Klubunkat a Nyugati csoport első helyére vittük DE nincs megállás mert még hátravan a rájátszás ahol az A2-es bajnokságot is megnyerhetjük!

Hajrá Ybl!"

 

Ifi:

Kesi - Ybl Wpc  10:11

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Hektikus mérkőzés volt, melyet a végén sikerült a javunkra fordítani. Addig nagy akarással, de sok hibával játszottunk, a győzni akarásunk volt a siker titka. A mai eredmények eredményeképpen Egyesületünk végzett a Nyugati csoport első helyén, ezért köszönet minden kollégámnak és a játékosainknak.

Külön köszönet illeti hétköznapi hőseinket: az Édesanyákat!

Hajrá YBL!"

2021-05-02Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: