Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás 02.24.

Országos csapataink a Csongrádot fogadták a Komjádi uszodában.

3meccs 2győzelem és 1vereség mérleggel zárult az alapszakasz 15.fordulója.

 

Gyermek

Ybl Wpc - Aeroprodukt-Csongrád  13:5

Statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Gratulálok csapatomnak a győzelemért, jó látni hogy a sok belefektetett munka kezd kijönni már a mérkőzésen. Sok beteg és sérült is volt a csapatban és az idei év legtöbb hibájával-kapufájával tudtunk fölényesen nyerni. Ez volt az a mérkőzés ahol a fiatalabb játékosok is sokkal több lehetőséget kaptak és éltek is ezzel. Dolgozunk és készülünk tovább mert ami pontokat elveszítettünk ősszel azokat szeretnénk visszaszerezni a további fordulókban."

 

Serdülő

Ybl Wpc - Koelner-Csongrád  8:14

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Az őszi mérkőzéshez képest sokkal jobb eredményt értünk el, sokat javult a játékunk azóta. Az első két negyedben nyújtott teljesítmenyünkkel nagyon elégedett vagyok, a mérkőzés második felében ellenfelünk jól használta ki hibáinkat. Főleg a támadójátékunk akadozott, sok helyezkedési hiba volt, és labdavesztéseink után nem zártunk jól vissza. Ezeket a hibákat kell orvosolnunk, utána lehetnek merészebb céljaink."

 

Ifi

Ybl Wpc - Koelner-Csongárd  12:10

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Végig uraltuk a mérkőzést, bár nem játszottunk jól. Említést érdemel gólerős center játékunk, és a harmadik negyed végéig a védekezés is rendben volt. Az utolsó negyed hurrá vízilabdát hozott, most belefért. Hajrá YBL!"

 

Kattints a képre

2019-02-25Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: