Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos utánpótlás 15.forduló

Vasárnap utánpótlás csapataink a Fehérvár Vse csapatai ellen szálltak vízbe; gyermek csapatunknak sajnos nem sikerült a pontszerzés, serdülőink hozták a kötelezőt míg ifijeink egy döntetlen után 5méteresekkel döntötték el a győzelem sorsát.

 

Gyermek:

Fehérvár Vse - Ybl Wpc  15:4

statisztika

Dorogi Balázs értékelése:

"A szezon leggyengébb játékának köszönhetően egy óriási pofonba szaladtunk bele, ennek több oka is volt. A kevésbé fontos ok, hogy ma amíg az ellenfélnek minden bejött, nekünk semmi sem. A fontos ok azonban hogy teljesen megrettentünk a mérkőzés súlyától, ami egy onbizalomhianyos, hatarozatlan játékhoz vezetett. Ennek eredményeképpen rendre rossz döntéseket hoztunk, ütemet tevesztettünk a passzoknal, helyzetfelismereseknel, a Fehérvár ezt pedig szinte hiba nélküli játékával megbosszulta és esélyt sem hagyott hogy más kimenetele legyen a mérkőzésnek. Ezt mi sem tükrözi jobban, hogy amíg edzéseken "szarnyalunk", addig mérkőzésen ilyen meddő játékot tudunk produkálni. Szembe kell nézni a ténnyel, hogy ezt a sportot félszegen nem lehet játszani, ha ez megtortenik, úgy mélyen tudásunk alatt teljesítünk, ma ez történt. A szezon hátralevő részében ezen kell leginkább dolgozni, mindent el fogunk követni hogy a hátralevő 2 merkozesre tiszta fejjel és kellő önbizalommal érkezzünk."

 

Serdülő:

Fehérvár Vse - Ybl Wpc  7:14

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Gratulálok csapatomnak! Egyel ismét közelebb kerültünk célunkhoz. 4-1ről tudtunk visszajönni majd a szünetben lévő fejben való rendrakás után és az akarásnak is köszönhető, hogy a második negyedben nem is kaptunk gólt. Innentől tudtuk játszani saját játékunkat és az első mérkőzéshez hasonló eredményt produkáltunk. Innentől az utolsó mérkőzésünkre fogunk koncentrálni ahol az ezüst érem lesz már a tét, ahol hiszem, hogy ha mindenki koncentrálva száll vízbe akkor nem kétséges kinek a nyakába kerül majd."

 

Ifi:

Fehérvár Vse - Ybl Wpc  11:12(9:9)

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Sokat készültünk erre a mérkőzésre és nagyon fontos győzelmet arattunk! Az első negyedben érthetetlen akciógólokat engedtünk a Fehérvárnak, támadásban pedig kissé bátortalanul játszottunk. A szünetben átbeszéltük a teendőket és egészen jó két negyed következett. A befejező negyed kaotikusra sikerült a részünkről, ez a fáradtságunknak köszönhető, az ellenfél kapuja előtt rendre rossz döntést hoztunk, ennek köszönhető ellenfelünk utolsó másodperces egyenlítő gólja. Az ötmétereseknél az addig is remekül védő kapusunk feltette a koronát a teljesítményére 

Gratulálok a fiúknak, mindenki odatette magát, a csapat sikere ez a győzelem!

Hajrá YBL!"

 

A mérkőzéseket a Fehérvár Vse youtube oldalán visszanézhetik:

Fehérvár Vse - Ybl Wpc

2021-04-12Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: