Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Nem sikerült pontot szerezni az OSC-től

Vasárnap országos csapataink a Nyéki uszodában szálltak vízbe az OSC csapatai ellen. Hiába voltak szép megoldások és egy-egy megvillanás, nem sikerült pontot szereznie egyik csapatunknak sem a profibb klub ellen.

 

Gyermek:

A-Híd Osc Újbuda - Ybl Wpc  13:3

Statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Csalódott vagyok az eredményt illetően, nem úgy kezdtük a mérkőzést ahogyan megbeszéltük. Mindazonálltal voltak olyan elemek a játékban ami már olyannak hatott mint amiket gyakorlunk edzésen(ezért mondhatom, hogy elégedett is vagyok), viszont a fórok kihasználása még mindig siralmas, holott tudják a srácok az elméletet de nem igazán tudnak egymásra figyelni. Dolgozunk tovább és készülünk azokra a mérkőzéseinkre ahol mindenképp nyernünk kell. Hajrá Ybl!"

 

Serdülő:

A-Híd Osc Újbuda - Ybl Wpc  12:6

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"A meccs előtt elégedett lettem volna ezzel az eredménnyel, hiszen elég tartalékosan álltunk ki. Azonban a srácok nagy akarattal, jól játszottak, az első két negyedben egyenrangú ellenfelek voltunk. A folytatásban fokozatosan lépett el ellenfelünk, sajnos a kihagyott emberelőnyeink miatt nem tudtuk tartani a lépést. Említést érdemel Szász Bálint gólerős játéka. Összességében elégedett vagyok, jó meccset játszottunk."

 

Ifi:

A-Híd Osc Újbuda - Ybl Wpc  13:6

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Három negyed előnyt adtunk az Osc-nek... Az első három negyedben képtelenek voltunk az alapvető támadási elképzeléseinket megvalósítani. Taktikai fegyelmezetlenségek sora követte egymást, amikből ráadásul gólokat is kaptunk. Az utolsó negyedben kezdtük megvalósítani támadásbeli elképzeléseinket, de ez már csak a szebb eredményre volt elég. Jobb játékot vártam és szorosabb eredményt. Hajrá YBL!"

 

Következő forduló a Tatabánya ellen lesz a Komjádi Bélsa sportuszodában 02.03-án

2019-01-27Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: