Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás 12.forduló

Vasárnap a 12.forduló alkalmával a Tatabányát látták vendégül országos csapataink. Sajnos egyik korosztályban sem sikerült a pontokat itthon tartani

 

Gyerek:

Ybl Wpc - Tatabánya  4:5

statisztika

Dorogi Balázs értékelése:

"Hiába a stabil védekezés és a jó kapusteljesítmény, egy rangadón, ha kihagyunk 7-8 100%-os ziccert, 2-ből 2 büntetőt, nem fogjuk győztesen elhagyni a medencét. Annak örülök, hogy a helyzeteink megvoltak, nem talált gólokat lőttünk, de ennél sokkal többre hivatott a csapat. Pár kamaszodó játékosomnál, ahol az alázat szikrája is hiányzik remélem ez egy újabb intő jel, hogy rossz úton haladnak és a jövőben változtatnak."

 

Serdülő:

Ybl Wpc - Tatabánya  2:7

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Ott folytattuk ahol befejeztük a múlt mérkőzésen. A támadó játékunk egyenlő a 0-val, amit edzéseken jól csinálnak a jákosaim azt a hétvégére teljesen elfelejtik. Saját magunkat pörgetjük bele a rosszabbnál rosszabb megoldásokba. Visszamegyünk az alapokhoz, hátha ez kilendíti a játékosaimat ebből a mély pontból. Gratulálok a Tatabányának!"

 

Ifi:

Ybl Wpc - Tatabánya  6:8

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Nagyon csalódottak vagyunk az eredmény miatt, egyben gratulálok a Tatabányának! Mindhárom korosztály mérkőzésein pontatlan támadójátékot láttunk, ezen sokat kell dolgoznunk az előttünk állö fontos meccsek előtt. Rendet kell tennünk a fejekben, ez a hétvége rámutatott hiányosságainkra. Hajrá YBL!"

2021-01-25Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: