Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos utánpótlás 11.forduló

17.-én vasárnap a 11.fordulóval folytatódott az Országos Utánpótlás bajnokság. Polo Academy csapataival találkoztak ismét.

 

Gyerek:

Polo Academy - Ybl Wpc  5:28

statisztika

Dorogi Balázs értékelése:

"Jó mentalitással álltunk bele a mérkőzésbe, ahol nagy iramban játszottunk, viszonylag kevés hibával. Kellő önbizalommal ugorhatunk a medencébe a következő fordulóban, ahol a Tatabánya ellen kötelező a győzelem!"

 

Serdülő:

Polo Academy - Ybl Wpc  1:7

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Az év első mérkőzése és szeretném hinni, hogy ezért játszott úgy a csapat ahogy. Szinte 0 támadó játék mellett egy közepesnél jobb védekezés állt össze ezt tükrözi az 1 kapott gól. Tulajdonképpen a csapat teljesítette amit kértem, hogy 6gól alatt kapjunk de sajnos a támadásunk/befejezéseink egyenlő volt a 0-val. Amit kitűztünk magunknak célul ahhoz a mai teljesítmény kevés lesz, de tudom, hogy csapatom képes hétről hétre fejlődni. Következő meccsünk a Tatabánya ellen lesz ahol lesz miért revansot venni."

 

Ifi:

Polo Academy - Ybl Wpc  11:12

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Az év első mérkőzése egy kissé kaotikusra sikerült ifi csapatunknak. Ezt főleg magunknak köszönhetjük, a második negyed végére el kellett volna döntenünk a meccset. Ehelyett sok egyéni hibával hoztuk magunkra ellenfelünket, de így legalább végig kellett küzdenünk a négy negyedet. A győzelem megvan, játékban, koncentráltságban pedig javulni fogunk.

Hajrá YBL!"

2021-01-18Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: