Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos utánpótlás 11.forduló

Vasárnap országos csapataink a Kecskemétet fogadták

3meccs 1győzelem 2vereség mérleggel zárult a 11.forduló

 

Alapszakasz - A2 Nyugat - 11.forduló

Gyerek:

Ybl Wpc - Kesi  (14:14) 15:17

statisztika

Dr. Nagy Sándor értékelése:

"A mérkőzés elején a megbeszélteket nem tudtuk a vízben megvalósítani, ennek az lett az eredménye , hogy folyamatosan futottunk az eredmény után. Az utolsó negyedre a Kecskemét két meghatározó játékosát is cserével kiállították, az utolsó negyedben lett volna lehetőségünk megnyerni a mérkőzést, azonban csak döntetlenre tudtuk kozmetikázni az eredményt az ötméteres párbajban pedig 4 játékosból 3 úgy lőtte a büntetőt ami számomra elfogadhatatlan. A sok egyéni hiba és fegyelmezettlenseg ellenére voltak kifejezetten szép megoldások is, de sok ilyen iramú mérkőzésre van még szükségünk hogy ne essünk pánikba ilyen szituációkban.

Hajrá YBL!"

 

Serdülő:

Ybl Wpc - Kesi  9:10

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Korán vezettünk négy góllal, sajnos egy negyed jó játéka kevés meccset nyerni. Ahogy telt a mérkőzés, úgy jött fel az ellenfelünk, mi pedig egyre görcsösebben játszottunk. Gratulálok a Kecskemétnek, megdolgoztak a győzelemért.

Hajrá YBL!"

 

Ifi:

Ybl Wpc - Kesi  19:8

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Az első pár percben eldölt a mérkőzés, a fáradt kecskeméti serdülők nem tudták tartani a tempónkat. Mi lendületesen, helyzeteinket jól kihasználva játszottunk. A második negyedtől már csak az volt a kérdés, hogy mennyivel nyerünk, de igazából már edzőmeccs zajlott.

Hajrá YBL!"

2020-03-10Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: