Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

OB1/B 11.10

Fontos pontokat szereztünk egerben!

Szombaton a Szécsi Zoltánnal felálló Eke Sc volt az ellenfél. Egy eléggé szoros és kevés gólós mérkőzésen tudtak nyerni Cserdiék.

Már az első percben érezhető volt, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk de sikerüld 1:3 as eredménnyel zárni az első felvonást. A második negyed már az egernek kedvezett 2:0, így a félidőben az eredmény 3:3. A harmadik negyedben csak 1:1 gól született érzékeltetve, hogy sokminden múlott a kapusok teljesítményén is. A negyedik negyed végén 5:6 os eredménynél az eger még kapott egy egyenlítési lehetőséget ám Csillagh remek formályán(71%) nem tudtak kifogni. Így a végeredmény 5:6 és ezzel felzárkóztunk a tabella 2.helyére a Nagykanizsa mögé.

 

Eke Sc - Ybl Wpc  5:6

(1-3, 2-0, 1-1, 1-2)

Cserdi 3, Petrák, Cseh, Kibédi B. 1-1

Statisztika

Zoufal Norbert értékelése:

"EKE SC - YBL WPC  5 : 6 

Gratulálok a győzelemhez !!! Erről a meccsről annyi mindent lehetne írni, hogy erre nincsenek szavak. De amit átéltem a meccs alatt az vetekedett egy hollywood-i akció filmmel . Az idény legjobb védekezését nyújtotta a csapat ami nagyon tetszett, a másik oldalon viszont az idény magasan leggyengébb támadását kaptam cserébe. Nagyon keményen védekeztünk, jól ment a zóna védekezés is , a blokkok is a helyükön voltak, jól volt nézni ezt a részét. Támadások lassúak voltak, rossz döntések sorozata, elemi hibák tömkelege . Az hozzátartozik , hogy ellenfelünk kapuját egy olyasvalaki védte aki 3x nyert olimpiát és kicsit megbabonázta játékosaimat , szerintem ez nagyban hozzájárult a rossz lövő statisztikánkhoz . Egy jól védő Szécs Zoli ellen nehéz meccset nyerni de talán mondhatom , hogy a mi kapusunk ( Bence ) még jobban védett a pontot az " i " betűre pedig 1 másodpercel a vége előtti hátrány védéssel tette föl teljesítményére . Nagyon fontos 3 pont ez , egy góllal meccset nyerni mindig művészet . Ma a védelem nyerte a meccset. Hajrá YBL"

2018-11-11Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: