Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

"Az Ob1/b UTE-FRADI-ja" volt

Szombaton igazi ElClassico hangulat volt (külön köszönet ezért utánpótlás játékosainknak akik szinte minden hazai mérkőzésen buzdítják csapatunkat) a Hajós fedettben ahol az évek óta két nagy rivális; A Neptun és az Ybl talákozott újra egymással, bajnokságuk 4.fordulójában.

Jól kezdett a Neptun az első negyedbende a Zoufal tanítványokat sem kellet félteni(5:4). A második negyedet már csapatunk nyerte 2:3-ra, így a félidőben döntetlenre állt a mérkőzés. A második félidőben már kijött a különbség a két rivális között; hiába a Neptun nagy rutinja, már nem tudták csak egyszer bevenni Csillagh kapuját(1:3) és a negyedik negyedben a fiatalított Ybl sorra lőtték a gólokat(0:4). Így a végeredmény 8:14 lett ami nem teljesen tükrözi mennyire is volt parádés és szoros mérkőzés. 

Gólszerzők: Hevesi 4, Cséplő 3, Nagy 2, Cseh 1, Cserdi 1, Kibédi B 1, Kibédi L 1, Horváth 1

Neptun Vsc - Ybl Wpc  8:14

Statisztika

Zoufal Norbert értékelése:

"Gratulálok a srácoknak! Nagyszerű győzelmet aratott csapatom, ezen az óriási pólós derbyn. Ennek a 2 klubnak az egymás elleni meccsei a legfontosabbak egész évben (mint fociban az Újpest- Fradi). Ahogy lennie kell egy ilyen fontos meccsen, teljes őrület volt az első félidő. Volt itt minden a vízben , a nézők jól szórakozhattak mert egy feszült hangulatú, de izgalmas meccset kaptak cserébe a pénzükért. A végén sikerült elmenni és kinyitni a meccset, ennek köszönhető a 6 gólos siker. Mind a 2 csapat dicséretet érdemel. A fegyelmezetlen játékosaim pedig megkapják a saját "jussukat"!!! Hajrá YBL"

Kattints a képre a galéria megnyitásához-->

2018-10-14Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: