Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

OB1/B 09.29.

Szombaton lezajlott az Ob1/b 2. fordulója, aminek alkalmával Szolnokra utaztak a Zoufal tanítványok. Az első negyedben nem bírtak egymással a csapatok (4:4) és a félidőben a Szolnok vezetett egy góllal (3:2). A 3. negyedben a Szolnok 3gólra is elhúzott, amit Horváth, Cséplő és Cseh találataival sikerült behozni a negyed végére (3:4) így ismét X volt az eredmény (10:10).
A végjátékban az első találatot a Tisza partiak szerezték, de ez sem rázta meg Csehéket, akik Szepesi, Cseh és Horváth találataival 11:13-ra el is mentek. Ezután sem adták fel a szolnokiak, de a végső eredményt Cséplő állította be Így csapatunk 2:4-es negyedet játszva 12:14es győzelemmel és a 3ponttal a zsebükben térhettek haza Cseh Attiláék.
Góllövők: Cseh (4), Horváth (3), Cséplő (2), Hevesi (2), Szepesi (1), Cserdi (1), Kibédi B.(1)

 

Szolnoki Dózsa - Ybl Wpc 12:14

Statisztika

 

Zoufal Norbert értékelése:

"Gratulálok a győzelemhez. Az idei Szolnok erősebb csapat, mint a tavalyi, jól is játszottak mi meg nem. Szinte végig futottunk az eredmény után, de végül sikerült megszerezni az első győzelmünket idén. Ez most nagyon kevés volt, rossz játékkal nyerni mindig nehéz a szerencse most mellettünk állt . Hamarosan össze kell állnunk, mert nem lesz jó vége ennek , igaz az edzéseken meg jól dolgozik a csapat tehát látnom kell majd a nagy forma javulást. Hajrá YBL"

2018-10-01Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: