Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

3.helyen zárt Ob1/b felnőtt csapatunk

Szombaton véget ért a 2020/10-es bajnoki szezon az Ob1/B Felnőtt Férfi Bajnokságban.

Csapatunk utolsó mérkőzését a Hódmezővásárhely ellen játszotta a komjádi uszodába, ahová hosszú idő után nézőket is fogadhattunk.

Érdekessége a mérkőzésnek, hogy kicsivel előbb kezdődött az Asi-Avus mérkőzés aminek a végeredménye befolyásolhatta volna a dobogós helyünket de ott is győzött a papírforma 10-21es eredménnyel az Avus győzött, így már a harmadik negyednek úgy tudtunk nekiállni, hogy biztos a 3.hely.

Így hosszú évek után ismét érmes Ob1/b-s csapatunk két olyan klub után ahol profi játékosok vannak.

 

Ybl Wpc - Hódmezővásárhely  13:5

statisztika

Kibédi László értékelése:

"A mérkőzésnek komoly tétje volt, hiszen egy győzelem esetén, 5 év után újra érmes helyezést érhetett el a felnőtt csapat. Szerencsére a saját kezünkben volt a sorsunk és éltünk is a lehetőséggel, amiért egész évben megdolgoztunk. Rendkívül alázatosan védekeztünk, emellett pedig  parádésan lőttünk az első két negyedben, tényleg ellenállhatatlanul játszottunk. A mérkőzés második szakaszában pedig kiengedtünk a biztos siker tudatában.

Hatalmas gratuláció illeti csapatomat, gratulálok nekik a 3. helyhez, egyúttal köszönöm nekik az egész éves munkájukat, a sok lemondást, amit hoztak a közös siker érdekében!Köszönöm kollégám, Veres Zoli áldozatos munkáját és Lévai Balázs elnök, valamint Köllő Attila szakosztályvezető bizalmát és támogatását!"

 

A 2020/21-es csapat:

Felső sor:  Csillagh Bence, Gergely István, Cséplő Tamás, Veres Zoltán(másodedző), Kibédi László(vezetőedző), Hertzka Olivér, Böröczky Bence, Dávid Zsombor

Alsó sor:  Marangon Matteo Giorgio, Szász Dániel, Vadovics László, Hevesi Dominik, Horváth Botond, Cserdi Péter, Petrák Kevin, Kibédi Botond, Dorogi Balázs

A képről hiányzik: Csicsáky Vince, Molnár Viktor, Szepesi Bence

2021-06-02Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: