Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

3 pont a ceglédi katlanból - Országos Serdülő

Fiú Országos Serdülő Bajnokság A2 - 9. forduló 

 

Az első vasárnapi mérkőzés a serdülőké volt Cegléden. A Köllő Attila irányította együttes nagyon szépen menetel, az elmúlt 7 mérkőzéséből 5-t megnyert belátható távolságra kerülve így a harmadik Nagykanizsától. 

 

Az első negyedet szinte hibátlanul abszolváltuk, egy perccel a duda előtt már 3 góllal is vezettünk - sorban Szaplonczay, Kósa és Mikes találatával-, a Cegléd viszont szépíteni tudott. 1-3

 

A második negyed ugyanakkor éppen fordítva alakult, három gólt lőtt a hazai csapat, míg mi csak egyszer találtunk be (Mikes), így döntetlennel mentünk a félidőre. 4-4

 

Parázs csata alakult ki a harmadik játékrészre is, egymást követték a gólok, a hazaiak és mi is 3 találatot értünk el, abszolút nyílt maradt a csata az utolsó negyedre fordulva. 

 

Ott aztán nem ismertek kegyelmet a srácok, tempót váltottak, és átgázoltak a Cegléden. Rengeteg tanulságot lehet levonni ebből a mérkőzésből is, de ami a legfontosabb, így a bajnokság vége felé, hogy sikerült elhozni a három pontot.

 

Ceglédi VSE - YBL : 8-11

(1-3;3-1;3-3;1-4)

Gól: Mikes 3; Szaplonczay 2; Kósa, Sükösd, Somogyváry, Nagy, Windisch,Vatay-Nemes 1-1

Köllő Attila:”Jól kezdtük a mérkőzést, azonban háromgólos előnyünknél talán túlságosan is hátradőltünk, és ez hiba volt.

Ellenfelünk folyamatosan zárkózott, így döntetlenről indult az utolsó negyed.

Itt megint az első negyedben látott koncentrált játékot sikerült produkálnunk, amivel eldöntöttük a meccset.

Gratulálok a csapatnak, megdolgoztak a győzelemért!

Hajrá YBL!”

 

2024-05-16Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: