Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Budapest Gyermek 2008 rájátszás 1.forduló

Szombaton megkezdődött a legfiatalabbjaink rájátszási sorozata. I-es csapatunk az előkelő 1.csoportban míg II-es csapatunk a 4.csoportban folytatja a helyezésekért folyó küzdelmeket.

 

1.csoport

Ftc-Telekom I - Ybl Wpc I  7:3

statisztika

Dorogi Balázs értékelése:

"A vereség ellenére dícséret illeti a gyerekeket, egyenlő rangú ellenfelei voltunk a Ferencvárosnak aki többek között olyan csapatokat győzött le idén, mint a KSI. Pár perccel a vége előtt 5-3-nál kihagyott a koncentráció, aminek eredményeként ahelyett hogy közelebb tudtunk volna zárkózni, még 2 góllal tudta növelni előnyét ellenfelünk. Annak maradéktalanul örülök, hogy ilyen szintű csapatot ekkora ellenállásra késztettünk az utolsó percig, viszont "ennél lejjebb" nem adhatunk a jövőben, ha a többi élcsapat ellen is jól szeretnénk szerepelni. A jó teljesítmény ellenére minden alaptéren arányosan előrébb szeretnék lépni a közeljövőben - center játék, bekkelés, szoros emberfogás, gyors gondolkodás. Az ilyen meccsek szerencsére maximálisan hozzásegítenek minket ehhez, mert itt jól látszik, hogy van még bőven hova fejlődni."

 

4.csoport

Ftc-Telekom leány - Ybl Wpc II  3:1

statisztika

Kibédi Botond értékelése:

"Nehéz egy ilyen eredmény után megszólalni... Sajnos a “körülmények” nem nekünk kedveztek és akkor még finoman fogalmaztam... Ettől függetlenül 1 góllal nem lehet mérkőzést nyerni. A védekezésünk kiváló volt, jól működött a szoros emberfogásunk, ennek köszönhető a 3 kapott gól, ellentétben a támadójátékunkkal. Annak ellenére, hogy nem sok ítéletet kaptunk elől, még így is viszonylag sok helyzetet tudtunk kialakítani, amiket sajnos nem jó százalékkal használtunk ki. A jövőben dolgozunk tovább keményen, hogy ezeken a szoros mérkőzéseken a mi javunkra dőljön el a mérleg nyelve! "

2021-02-15Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: