Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Budapest Gyermek 2008 7.forduló

Szombaton 2008-as csapatainknak az idei év utolsó mérkőzése volt és ezzel együtt az alapszakasz is lezárult bajnokságukban.

I-es csapatunk 7mérkőzés 6győzelem és 1döntetlennel az első helyen, II-es csapatunk 7mérkőzés 3győzelem 2döntetlen és 2vereséggel az 5.helyen végzett az alapszakaszban.

B csoport

Ybl Wpc I - Kópé Uvse  18:3

statisztika

Dorogi Balázs értékelése:

"Sikerült az ellenfél meghatározó játékosát semlegesíteni, ez annak is volt köszönhető, hogy mezőnyben rendkívül jól fogtunk szorosan és rengeteg labdát szereztünk. Az első negyedbeni 8-0 után felszabadultan játszottunk, ahol mindenki sok lehetőséget kapott. Igazi szivmelengeto játék volt ez az alapszakasz utolsó mérkőzésére, gratulálok a gyerekeknek. Az  újabb győzelemmel sikerült veretlenül kiharcolnunk a feljutást az "A" csoportba, ahol nagyon nehéz tavasz vár ránk."

 

D csoport

Ftc-Telekom leány - Ybl Wpc II  5:5

statisztika

Kibédi Botond értékelése:

"Nehéz egy döntetlen mérkőzés után bármit is mondani, hiszen nem lehetünk maradéktalanul elégedettek. Helyzeteink megvoltak, amiket nem nagyon tudtunk kihasználni az ellenfelünkkel szemben. Védekezésben kiválóan helytállt a csapat. Örülök annak, hogy a szoros emberfogásunk rengeteget fejlődött az utóbbi időben, ennek köszönhetjük a kevés kapott gólokat. Jó látni a srácokon, hogy nem illetődnek meg senkitől, legyen szó 1 évvel idősebb lányról vagy egy nagyobb, erősebb fizikumú fiútól. Összeségében elégedett vagyok a mutatót játékkal, kis hiányérzet maradt bennem, de ezért kell dolgozni az edzéseken, hogy az ilyen szoros szituációkban a mérleg nyelve mi felénk dőljön el! 

Hajrá YBL!"

2020-12-14Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: