Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Budapest gyermek 2008 5.forduló

Szombaton a Budapesti Rusorán Péter Gyermek II. Fiú Bajnokság 5.fordulójában I.-es csapatunk az Ftc csapata ellen mígy II.-es csapatunk a Városgazda ellen szálltak vízbe

 

A csoport

Ftc-Telekom - Ybl Wpc 9:6

statisztika

Dorogi Balázs értékelése:

"Kétarcú mérkőzést játszottunk - az első félidőben jól működött a védekezésünk 6-6 ellen és hátrányban is, a helyzeteinket rendre belőttük elől, és néhol szerencsénk is volt, amiért maradéktalanul megdolgoztunk. A mérkőzés második felében döntő szituációkban kapkodtunk, kevés cserelehetőségünk volt betegségek és sérülések miatt így fizikálisan is elfáradtunk, illetve a játékvezetői felfogás is érthetetlen okokból 180 fokos fordulatot vett. Összességében elégedett vagyok, a bravúr ma nem sikerült, de egy kiemelkedően erős FTC - vel tudtunk ma ki-ki meccset játszani."

 

C csoport 

Vua - Ybl Wpc  5:14

statisztika

Kibédi Botond értékelése:

"Ismételten jól kezdtük el a mérkőzést, aminek kifejezetten örülök. A helyzetkihasználásunk szinte tökéletes volt, védekezésben voltak hibák, ennek köszönhető az 5 kapott gól. Az év elején voltak fegyelmezési problémák, illetve nem vettük kellőképpen komolyan az edzéseket. Miután leültünk, és átbeszéltük a dolgokat, 180 fokos fordulatot vett a hozzáállásuk a srácoknak. Ennek köszönhetően télen már több, mint valószínű, hogy a B csoportban fogjuk folytatni a küzdelmeket. Nagyon nagy gratuláció a fiúknak! Tavaly nem sikerült feljutni, viszont idén a legjobb 16 csapat között vagyunk! 

A bajnokság számunkra véget ér. Gratulálok az egész csapatomnak az idei szezonhoz! Büszke vagyok a srácokra! 

Hajrá YBL!!"

2021-11-29Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: