Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Nagy csaták a 2007es bajnokságban

A rájátszás 4.fordulóját játszották 2007es csapataink a Népligetben illetve a Mom Sportuszodában szombaton

 

1.csoport

1.mérkőzés:

Osc Újbuda 1 - Ybl Wpc 1  6:12

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Nagyszerű játékkal szereztük meg a győzelmet, fegyelmezetten és taktikusan játszottak a srácok! A második negyed sok kihagyott helyzete sem vetett vissza minket, a harmadikban pedig végérvényesen eldöntöttük a meccset. Minden játékosommal elégedett vagyok, örülök, hogy igazi csapatként segítették egymást.

Hajrá YBL!"

 

2.mérkőzés:

Ybl Wpc I - Bvsc-Zugló

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Mindkét csapatnak a második mérkőzése volt ezen a napon, ennek ellenére egy kőkemény, ám sportszerű meccset játszottunk, melynek végére mindkét csapat teljesen elkészült az erejével. Nagy eredmény számunkra az iksz, minden tekintetben méltó ellenfelei voltunk a Bvsc-nek. Sokat fejlődtünk a múltkori vereségünk óta, elsősorban abban, hogy alig követtünk el olyan hibát amiből ellenfelünk könnyen gólt szerezhetett. Nagyon büszke vagyok minden játékosra, igazi sportemberként játszottak, sok erőt meríthetünk ebből az eredményből.

Hajrá YBL!"

 

2.csoport

1.mérkőzés:

Ybl Wpc II - Polo Sc  8:6

statisztika

Bencze András értékelése:

"Nagyon szoros mérkőzésen vagyunk túl, ahol a fegyelmezett és tudatos játékunk dominált ismételten. Mivel már jól ismertük ellenfelünket, próbáltuk a mi erősségeinket kamatoztatni, és ezekből előnyt kovácsolni. Az utolsó passzokon még mindig van mit javítani, illetve a kapu előtt továbbra is zavarba jövünk, bár a gyerekek védelmére szóljon, hogy kevés ilyen lélektani mérkőzésen szerepeltek. Továbbra is a 4. hely megszerzése a célunk, melynek elérése érdekében egy újabb lépést tettünk. Ezekért a pillanatokért éri meg melózni a srácoknak. Gratulálok a Csapatnak!"

 

2.mérkőzés:

Ybl Wpc II - Uvse Hunguest Hotels  4:13

statisztika

Bencze András értékelése:

"A legutóbbi UVSE elleni mérkőzéshez képest sokat léptünk előre, ami az eredményt illeti. A gyerekek mindent megtettek a jelenlegi tudásuk árán, hogy emelt fővel jöjjenek ki a medencéből. Úgy gondolom sikerült!"

2021-04-18Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: