Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Budapest Gyermek 2007 Rájátszás 3.forduló

Nem sikerült fényesre a rájátszás 3.fordulója csapatainknak

 

1.csoport:

1meccs

Ybl Wpc I - Ksi Se  4:15

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"A támadójátékunk miatt vagyok elsősorban csalódott, nem becsültük meg a labdát, kevés támadásunk jutott el lövésig. Emberelőnyben  határozatlanok voltunk, nem találtuk a jó megoldásokat, több alibi passzunk is volt. Ellenfelünk gyorsabb ritmusban játszott, mi ezt a ritmust képtelenek voltunk felvenni, mintha állandó késésben lettünk volna. Tanulságos mérkőzés volt, ezen a délelőttön nem játszottunk képességeinknek megfelelően.

Hajrá YBL!"

2.meccs

Bvsc-Zugló - Ybl Wpc I  13:8

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"A délelőtti Ksi meccshez képest sokkal jobb teljesítményt nyújtott a csapat, nagy iramú, küzdelmes mérkőzés volt. Elégedett vagyok az akaratunkkal, sokat segítettünk egymásnak védekezésben, viszont kaptunk négy-öt könnyen elkerülhető gólt. Ma játszottunk a bajnokság két legjobb csapatával, tanulnunk kell ezekből a vereségekből.

Hajrá YBL!"

 

2.csoport:

1.meccs

Ybl Wpc II - Osc Újbuda 2  8:4

statisztika

Bencze András értékelése:

"A találkozó elején pontatlan, rossz ütemű passzok jellemezték játékunkat, ennek ellenére így is helyzeteket alakítottunk ki, amiket sajnos nem váltottunk gólra. Az idő előrehaladtával fokozatosan magabiztossá váltak a gyerekek, ami a tudatos megoldásaikon is meglátszott.  Gratulálok a győzelemhez! Tavaly még több góllal alul maradtunk mostani ellenfelünkkel szemben, örölük, hogy fejlődik a csapat!"

 

2.meccs

Asi-Vasas - Ybl Wpc II  7:3

statisztika

Bencze András értékelése:

"A mai napon a második győzelmét szerezte meg a csapat, azonban ezért nem jár három pont, csak hatalmas Gratuláció! Egy nagyon jó ellenféllel szemben sikerült ismét tisztességesen helytállni. Kemény, harcos, és egységes védekezésünknek hála, alig szereztek ellenünk akciógólt. Támadásban kicsit bátrabbak is lehettünk volna, továbbá a gondosan kidolgozott helyzeteinket, már jobb megoldásokkal kell a jövőben vegyíteni, mert egyre komolyabb kapusteljesítményekkel találkozunk. Illetve kevesebb labdát szabadna elajándékoznunk, mert sokat kivesz az erőnkből az ebből fakadó védekezés. "Kicsi a bors, de erős" alapelv mentén dolgozunk tovább."

 

2021-03-22Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: