Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Budapest Gyermek 2007 Rájátszás 1.forduló

Szombaton 2-2 mérkőzést játszottak csapataink a rájátszás 1.fordulójában

 

1.csoport

1.mérkőzés:

Ksi Se - Ybl Wpc I  12:7

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Gratulálok ellenfelünknek, megérdemelt a győzelme. Mi az első negyedben bátortalanul és pontatlanul játszottunk, a mérkőzés további részében többé-kevésbé fel tudtuk venni a ritmust. A csapatunkat dícséret illeti, mert végig nagyot küzdött, mentünk az eredmény után, de most ennyire futotta, ami az elmúlt hónapunkat nézve nem is kevés.

Hajrá YBL!"

 

2.mérkőzés:

Ybl Wpc I - Osc Újbuda I  10:8

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Bennünk volt még az egy órája lejátszott Ksi meccs, sok hibával játszottunk a meccs elején. Nem sikerült több lefordulásunkat sem gólra váltani, így végig izgalmas maradt a mérkőzés. A végén a szivünk vitt előre minket, töretlen küzdőszellemünknek köszönhetjük ezt az értékes győzelmet. Nagyon elfáradtunk a végére, az extra egyéni megoldások lendítettek át a holtpontokon. 

Gratulálok a csapatnak, hajrá YBL!"

 

2.csoport

1.mérkőzés:

Polo Sc - Ybl Wpc II  15:9

statisztika

Bencze András értékelése:

"Az őszi találkozókhoz képest rengeteget fejlődött a helyzetkihasználásunk, a kilenc szerzett gól nagyon jól néz ki. A védekezésnél sajnos az ellenfél egyik játékosát nem tudtuk tartani, és gyakorlatilag minden labdaérintéséből közepet kezdhettünk. A gólkülönbségen talán segített volna ha kevesebbet játszik a keret harmada, azonban mindenki tisztességesen jár edzésre, és a fejlődésüket a vízben töltött játékpercek segítik a legjobban. Továbbá ha nem kell lecserélnem az első számú kapusomat fegyelmezetlenség miatt az első percekben, akkor talán máshogy alakult volna 2-3 játékhelyzet. A pontatlan passzok arányát kell rövid időn belül lecsökkentenünk, mert magunkat hozhatjuk kellemetlen helyzetbe a továbbiakban."

 

2.mérkőzés:

Uvse Hunguest Hotels - Ybl Wpc II  20:1

statisztika

Bencze András értékelése:

"Túlzás lenne azt állítani, hogy közel álltunk a bravúrhoz. Szerettünk volna kicsit felnőni a feladathoz, mely a mérkőzés bizonyos szakaszaiban talán sikerült is. A gólok zöme figyelmetlenségekből fakadó megúszasokból született. Jó tanulópénz volt a gyerekek számára, a visszavágón nehezebb feladat elé szeretnénk állítani kiváló ellenfelünket"

2021-02-21Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: