Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Budapest Gyermek 2007 5.forduló

Győzelmekkel zárult az év a 2007-es bajnokságban is. I-es csapatunk a Vác-ot majd a Honvédot, II-es csapatunk az Asi ellen győzedelmeskedett a 2020-as év utolsó mérkőzésén.

 

B csoport:

1. meccs:

Ybl Wpc I - Váci Vse  38:6

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Kötelező győzelem, sok lőtt góllal. Gyakorolhattuk a lefordulások befejezését, köszönjük a váci csapatnak, hogy végig sportszerűen játszott.

Hajrá YBL!"

2.meccs:

Ybl Wpc I - Honvéd  17:5

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Tudtuk, hogy győzelmünk esetén legrosszabb esetben is harmadik helyen végzünk csoportunkban, ami egyenlő a felsőházba jutással. Ennek megfelelően végig irányítottuk a mérkőzést, nem nyomott minket agyon a nagy tét. Büszke vagyok a csapatra, hatalmas siker ez Egyesületünk számára. A legjobb hat között pedig nem feltett kézzel várjuk a meccseket, hanem komoly céljaink vannak. A követkető két hét a feltöltődésé és a vizi bukfencek gyakorlásáé lesz.

Boldog Karácsomyt mindenkinek,

Hajrá YBL!"

 

C csoport 7.forduló

Ybl Wpc II - Asi Vasas II  16:3

statisztika

Bencze András értékelése:

"Másfajta védekezést próbáltuk élesben a gyerekekkel, több-kevesebb sikerrel, de legalább kezdik érteni. Ismét sok helyzetet hagytunk ki, ezen muszáj még jobban dolgozni, mert házhoz megyünk a pofonért. Gratulálok a csapatnak, és köszönöm az egész éves munkájukat. Nehéz év volt, kinek miért, a lényeg hogy vége. A feljutást a csapat Miksa anyukájának ajánlja. Boldog Karácsonyt!"

2020-12-20Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: