Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Budapest Gyermek 2006

Szombaton folytatódott a 2006os bajnokság, I-es csapatunknak az első míg II-es csapatunknak már a második forduló zajlott.

 

B csoport:

Ybl Wpc I - Polo Sc Bp2006  12:4

statisztika

Dorogi Balázs értékelése:

"Sajnos nem tudok sok pozitívumot mondani a mérkőzésről. Már a heti edzésmunkán is meg-meglátszott, hogy "akadozik a gépezet", dekoncentráltak voltak a játékosok és a fegyelmezessel is voltak problémák. Nem lebecsülve ellenfelünket és minden tisztelettel a Póló SC iránt, de véleményem szerint jelentős tudásbeli különbség van a két csapat között, ma ez nem látszott. Lassan vezettük a támadásainkat, rengeteg helyzetet kihagytunk, hátul nem fogtunk szorosan, "bóklászva" keresgéltük az emberünket, az emberelőnyös helyzetekben pedig figyelmetlenek, türelmetlenek és pontatlanok voltunk. Kicsit elő kell venni a szigorúbb pólós iskolát pedagógiailag, elkényelmesedtünk, ennek okát nem tudom, de kiderítjük. Dolgozunk... Hajrá YBL!"

 

C csoport

Ybl Wpc II - Bvsc-Zugló II  2:8

statisztika

Bencze András értékelése:

"Kellemesen eltöltöttünk egy órát a srácokkal, mozogtunk, labdáztunk és úszkáltunk. Az első negyedben két játékos még nem ébredt fel, ennek köszönhetően gyorsan hátrányba kerültünk, majd nagyobb előnyre tett szert a BVSC. Hiába kaptunk több "ajándék" emberelőnyt, képtelenek voltunk helyzetig is akár eljutni. A második negyedben a 2007-esek sokat úszva próbáltak kozmetikázni az eredményen, azonban több szituációnál is naggyá tettük az ellenfél kapusát. Nagy csalódás hogy itt sem tudtunk mit kezdeni az emberelőnnyel (kettőssel se), nagyon dekoncentráltak voltunk, és bátortalanok. A negyedek között, illetve a félidőben átismételtük a találkozó elején megbeszélteket, azonban ebből alig láttam vissza valamit. Ez van, úgy gondolom a mai napon megszorongathattuk volna ellenfelünket, nem sikerült, átbészéljük és kijavítjuk a hibákat"

 

A következő forduló 10.19-én lesz

2019-10-06Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: