Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás 9.forduló

Szombaton halasztott fordulót pótoltak országos csapataink a Kecskemét ellen.

3 meccs 2 vereség 1 győzelem

 

Gyerek

Ybl Wpc - Kesi  9:11

statisztika

Dorogi Balázs értékelése:

"Dekoncentráltan kezdtük a mérkőzést, rögtön 3 gólt ajándékoztunk az ellenfélnek. Mezőnyben nem fogtunk szorosan, bekkben nem tartottuk a Kecskemét kiemelkedő játékosait, rosszul helyezkedtünk. A 0-3 - ból hamar sikerült talpra állni, majd át is vettük a mérkőzés irányítását. Az utolsó negyedben sajnos szinte minden jatekelemben pontatlanok voltunk - zóna elleni játék, előny és hátrány megjátszások, illetve itt is ajándékoztunk az ellenfélnek 2-3 gólt egyéni csacskaságokból. Összességében a játék nem volt rossz, az eredményt illetően viszont csalódott vagyok. Tavasszal lehet majd bizonyítani, hogy mi vagyunk a jobb csapat."

 

Serdülő:

Ybl Wpc - Kesi  7:12

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"A szívvel és az akarattal nem volt gond, de sajnos túlgörcsöltük a mérkőzést és belelovalltuk magunkat egy rossz játékba. Ehhez hozzá jöttek kétes ítéletek amiket egy jó játékkal ki tudtunk volna iktatni. Sajnos senki nem tudott azon a szinten játszani amit valójában tud ez tükrözi is a nagyon sok kihagyott helyzetünk. Gratulálok a Kecskemétnek. Hajrá Ybl!"

 

Ifi

Ybl Wpc  - Kesi  13:12

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Maradéktalanul elégedett vagyok a töretlen győzni akarásunkkal. Fontos volt, hogy akkor sem lankadt a küzdőszellemünk, amikor nem ment a játék, ez lendített át minket a holtpontokon. Sok pontatlan lövésünk volt kidolgozott helyzetből, ezek bosszantó hibák voltak. Akadtak átlag feletti teljesítmények, de ez a győzelem egyértelműen a csapatjáték sikere volt.

Hajrá YBL!"

2020-12-14Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: