Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

I. Hírös Feszt Kupa(2011es korosztály)

2011-es csapatunk ezen a héten részt vett az I. Hírös Feszt kupán amit vereség nélkül meg is nyertek!

 

Eredmények: 

08.23. (szerda) 

YBL WPC - Tatabánya 

13-12 - ötméterespárbaj után 

 

Oázis SC - YBL WPC 

5 - 16 

 

08.24. (csütörtök)

YBL WPC - Kaposvár 

9 - 7 

 

ZF-Eger - YBL WPC 

 9-10 - ötméterespárbaj után 

 

08.25. (péntek)

Kecskeméti Sportiskola - YBL WPC 

8 - 13 

 

Végeredmény:

1. YBL WPC 

2. Tatabánya 

3. ZF-Eger

4. Kaposvár 

5. Kecskeméti Sportiskola 

6. Oázis SC 

 

Kibédi Botond értékelése:

"A torna előtt sejtettük, hogy nagyon kiegyenlített lesz a mezőny. A Tatabánya csapata ellen kezdtünk, ahol nem játszottunk túl jól és 8-5 ös vezetésnél kiengedtünk kicsit, aminek köszönhetően a mérkőzés vége döntetlen lett. Ezt követően jöttek a büntetőpárbajok, amit sikeresen megnyertek a fiúk. Tipikus idei első mérkőzés volt. 

A délutáni programban az Oázis csapata ellen játszottunk. Az első negyedben kicsit felforgatott kezdővel álltunk fel, de úgy látszott jót tett a csapatnak hiszen 7-1-re meg is nyertük. Ezután kellőképen tudtam forgatni a csapatot mindenkinek tudtam játéklehetőséget biztosítani. 

Csütörtöki napon éreztük, két nehéz mérkőzés fog ránk várni, ez nem is volt másképp. Délelőtt a Kaposvár csapata ellen küzdöttünk meg, ahol végig a kezünkben tartottuk a meccset. Egy jó brusztos, de sportszerű mérkőzésen voltunk túl. Délután az Eger csapatával zártuk a napot. Ezen a mérkőzésen már a fáradtság látszott mindkét oldalon. A védekezésünk kiváló volt, 5 gólon tudtuk tartani az Eger csapatát, abból az 5-ből is 3 elkerülhető lett volna. Sajnos hiába vezettünk végig a mérkőzés folyamán, a végén döntetlenre mentette az Eger a találkozót. A büntetőpárbajt itt is megnyerte a csapat, ami külön öröm volt számunkra! 

Az utolsó nap a házigazda ellen ugrottunk vízbe, a tornagyőzelem biztos tudatában. Sajnos ez a mérkőzés elején látszott is, a fáradtság mellett elég kényelmesre vettük az első negyedet… nem nagyon úsztunk föl támadásokhoz, nem tettük bele a szívünket-lelkünket… 

A félidei fejmosás úgymond megtette hatását, és elkezdtük játszani a játékunkat. Bár az ellenfél jól felkészült belőlünk, azt gondolom, hogy jól tudtunk reagálni az ő taktikájukra, és bizonyos emberek a csapatból előrébb léptek a rangsorban. Bár az eredmény nem tükrözi, de a sokat fejlődő kecskeméti csapat ellen egy nagyon kemény és gyors mérkőzést játszottunk! 

Összeségében nagyon hasznos volt a torna, mivel a bajnokság elején ilyen szintű meccseket tudtunk játszani! 

Gratulálok az összes csapatnak mindenki nagyon ügyes volt! Szeretném megköszöni Heródek Bence barátomnak, hogy gondolt ránk és meghívott minket erre a tornára, szuper élmény volt mindenkinek! 

Természetesen gratulálok a csapatomnak a torna győzelemhez, remélem kellő magabiztosságot fog adni nekünk ez a jövőre nézve! 

Hajrá YBL!!"

 

2023-08-25Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: